Csomagoljunk ízlésesen!
Címlap / Otthon / Csomagoljunk ízlésesen!

Csomagoljunk ízlésesen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

A csomagolás még a legegyszerűbb ajándékot is feldobja, különlegessé varázsolja. Pár ötletet szeretnénk adni az alkotó szelleműeknek a karácsonyi ajándékok csomagolását illetően. 

Én igyekszem minden évben mást csomagolást kitalálni. Tavaly egyszínű merített papírba csomagoltam az ajándékokat, sötétzöldbe, sötétkékbe vagy bordóba. Festett rafiával átkötöttem és szárított narancskarikákkal, levelekkel díszítettem. Volt, amikor krepp papírba csomagoltam, és abból sodortam a kötözőt is.

Ha a karácsonyi színeket, a pirosat és a zöldet kombináljuk valóban egyedi ajándékcsomagunk lesz. De volt, amikor szaloncukorral, mézeskaláccsal, karácsonyfa-díszekkel díszítettem az ajándékokat.
Lehet készíteni gyerekkel együtt is csomagolópapírt. Egyik ismerősöm kislányával krumpli-nyomdával dekorálta ki a sima csomagolópapírt.

De készíthetjük a csomagolópapírt úgy is, hogy zsírpapírt összegyűrünk majd meleg ruhafestékes vízbe rakjuk: 10-15 perc múlva kivesszük és kitesszük száradni!


Ha valaki még egyszerűbb, ámde nagyszerűbb csomagolást szeretne, annak a barna, különböző méretű papírzacskókat ajánlom, amelyekre rá lehet írni a neveket és különböző szárazvirágokat, szárított narancs, citrom és almakarikákat vagy fenyőágat lehet rá kötözni. Ha csak egyszerűen a fa alá halmozzuk, nagyszerűen mutat.

Különböző dobozokat pl. cipődobozt be lehet vonni gyékénnyel vagy díszpapírral. Egész nagy dobozok is ládává varázsolhatók, kagylókkal, rafiával díszíthetők.
bzs
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 13366 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x