Marseille szappan: az olívaolaj csodás maradéka
Címlap / Otthon / Marseille szappan: az olívaolaj csodás maradéka

Marseille szappan: az olívaolaj csodás maradéka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Manapság nagy divatja lett az otthon készíthető szappanoknak. Sok helyen találhatunk útmutatót, hogyan készíthetünk otthon saját kezűleg szappant. Egyre több helyen árulnak természetes növényi anyagokból készített szappant, ezekben nincsen állati eredetű faggyú vagy zsiradék. Ezen termékek között találhatjuk a Marseille szappant, vagy olyan tisztítószereket, amelyek ezt tartalmazzák. 

Ez nem csak szappan, folyékony szappan, tusfürdő lehet, hanem például mosogatószer is. Más tisztítószer flakonján is találhatunk az összetevők között Marseille szappant.De mi is az a Marseille szappan?

Az olívaolaj gyártásakor többször sajtolják ki a bogyókat, ezeknek az olajoknak a jelzője, az extra szűz, szűz, és az olívaolaj.


Ezeket minőség, íz, szín és savtartalom szerint különböztetjük meg. A sajtolás végén marad egy teljesen kipréselt pogácsa, ebből készítik ezt a szappanfajtát. Ebben benne van mind az a jó, ami az olívaolajban van, természetes antioxidánsok, A-, D-, E-vitamin, és béta-karotint is tartalmaz.


Azon túl, hogy a bőrünknek jót tesz, és ápolja azt, kellemes tiszta illata van, antiallergén, és még környezetbarát is. Használjuk bátran!


Ziegler Zita
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7769 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x