5 ok, amiért érdemes magyar térrendezést tanulni
Címlap / Otthon / 5 ok, amiért érdemes magyar térrendezést tanulni

5 ok, amiért érdemes magyar térrendezést tanulni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-31

A teret megismerni annyit jelent, mint önmagunkat jobban megismerni. A magyar térrendezés szerint a ház élő lény és szoros kapcsolatban áll az ott lakókkal. A házunk, lakásunk lelkünk tükre. 

A magyar térrendezés szerint a ház élő lény és szoros összefüggésben van lakójával. Tehát a házunk, lakásunk lelkünk tükre. Leolvasható az, hogy melyek a személyiségünk mozgatórugói, milyen az anyagi viszonyulásunk, érzelmi életünk, gondolkodásmódunk. Melyek az adottságaink, amelyek építenek és előre visznek az életben és mik azok a tulajdonságok, amelyeket fel kell ismernünk és csiszolnunk kell lelki fejlődésünk érdekében. Ha kinyílik a szemünk egy másfajta látásmódra, azaz megtanulunk olvasni a tér energiáiból, akkor saját személyes tanácsadónk: a tér, mindig segíteni fog nekünk életünk során. Aki megtanulja a tér energiáit tudatosan irányítani, uralni tudja életét testi, lelki és szellemi szinten egyaránt.

Miért van szükség az energetikai térrendezésre? Amikor az ember elkezdett házakat építeni, megállította az energiák szabad áramlását, amit ma már csak a természetben érezhetünk igazán. Tehát a legfontosabb alapcél, hogy a lakásban, házban lakó ember minél természetközelibb állapotot hozzon létre, azaz minél magasabb energiaszintű otthonokban tudjon töltődni. Ez főként a városi környezetben fontos feladat, mivel itt az emberek nagy része távol él a természettől. Sokakban él az a tévhit, hogy a magyar térrendezés csak vidéki környezetben alkalmazható. Ez természetesen nem igaz, hiszen nagyon sok olyan elem van, ami városi környezetben, így például egy panellakásban is beilleszthető és alkalmazható. (pl: szimbólumok, jelképek használata, a helyiségek berendezése stb.)A térrendezés az emberi élet része

A térrendezés minden ember életében jelen van, akár tudatos rá az illető, akár nem. Amikor az ember építkezik vagy lakást választ, majd berendezi otthonát, benne van ebben a folyamatban. Az otthonunkkal kapcsolatos szokásaink elárulják a térhez való viszonyunkat. A térrendezés tehát azért van kiemelt helyen az önmagát kereső, gyógyulni vágyó ember életében sok más terápiával, módszerrel ellentétben, mert a környezet rendezése minden esetben életünk része. Tehát nincs olyan, hogy egy ember azt választja, hogy én ezt nem akarom, ezzel nem foglalkozom. A tér energiája minden esetben hat ránk, tehát egy olyan tényezőkről van szó, ami alól itt a Földön az anyag világában senki nem tud kibújni.

Rend a házban, béke a lelkünkben
Minden ember vágyik a rendezett környezetre, ahol jó lenni. Elég tág az a kérdés, hogy kinek mit jelent a rend, a rendezett otthon. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy még ha eltérő is a rendhez való viszonya az embereknek, egy dologban megegyeznek a rendezett otthonok: jelen van bennük a folyamatos megújulás, tisztulás. Mondhatjuk azt, hogy a ház egy élőlény, ami ugyanolyan méregtelenítésen kell, hogy átessen évente többször, amelyet az ember él át egy-egy tisztítókúra alkalmával.

Miben segíthet a tudatos térrendezés?
  • testi és lelki egészségünk megóvásában,
  • gyermekeink egészséges fejlődésében,
  • a helyes életút megtalálásában, személyiségünk kibontakoztatásában,
  • a családi boldogság megtalálásában, a kiegyensúlyozott érzelmi életben,
  • szellemi fejlődésben, megújulásban, ezen keresztül a sikerességben

Kinek ajánlott a tanfolyam elvégzése?
Mindenkinek, aki szeretné, ha lakása, háza nem csupán hajlék lenne számára, hanem valódi otthon, ahová visszavonulhat és energiával töltődhet fel.

Magyar Térrendezés alaptanfolyam indul Pilisszántón 2012. április 28-án. A tanfolyam tematikája úgy épül fel, hogy bármilyen előképzettség nélkül elsajátítható ismereteket tartalmaz, amelyeket a mindennapi életünkbe beillesztve nagy hatékonysággal alkalmazhatunk. Számos gyakorlati példa teszi érdekessé, érthetővé a tananyagot.

A tanfolyam mottója: „Szeretek otthon lenni.” A lényeg, hogy a hallgatók megtanulják a tudatos térrendezés alapelveit és használva azokat egy magas energiaszintű otthont tudjanak magunknak kialakítani.


2012. őszén egyéves Magyar Térrendezés Tanácsadó képzés is indul.
A képzés felnőttoktatási száma:
00077-2011


További részleteket olvashat itt >>

Érdeklődését, jelentkezését várom szeretettel


Németné Wéber Gabriella
magyar térrendezés szakértő
nwg@magyarterrendezes.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5506 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x