Harmonikus színek az otthonodban
Címlap / Otthon / Harmonikus színek az otthonodban

Harmonikus színek az otthonodban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Eddig, ha lakást, szobát, irodát vagy más helyiséget akartunk átfesteni, újradekorálni és azt szerettük volna, hogy az eredmény is olyan legyen, amire vágytunk, akkor bizony nem volt egyszerű dolgunk. Eddig. Mert ebben mostantól segít nekünk egy nemrég megjelent könyv, amiben minden fontosat megtudunk a színekről. 

Napjaink semleges színei nem korlátozódnak többé a drappra és a fehérre; tompa rózsaszínek és sárgák, szerves szürkék, zöldek, barnák, sőt feketék végtelen soraként bukkannak elénk. A kiadvány 200, jegyzetekkel kísért színpalettát és kombinációt mutat be, és tanácsokat ad, hogy az egyes színek hol mutatnak legjobban; például a lábazaton vagy a bútoron. Ezen kívül hangulattáblák, színminták és gyönyörű felvételek adnak további ihletet.

A Harmonikus színek egy-egy fejezetben végigvezet minket a színek világán: hogyan hatnak ránk az egyes színek, milyen színek kellenek, ha nagy teret, és milyen, ha kisebb teret szeretnénk kifesteni. Miképp változnak a színek, ha természetes, és ha mesterséges fényben látjuk az enteriőrt? Mindezt képekkel is ábrázolják, hogy még jobban megértsük a színek hatását.


A könyv ezután 200 színpaletta mintával segíti, hogy ha van egy kedvenc színünk, színvilágunk, akkor azt mivel variáljuk, és azzal milyen összhatást érhetünk el.Részletes tartalomjegyzék és tárgymutató is segít eligazodni a könyvben. Nemcsak a jól megkomponált beltartalom miatt ajánlom ezt a könyvet, hanem a dekoratív külső miatt is. A spirálkötés és a prémium lapminőség révén praktikusan használhatjuk, bírja a gyűrődést, akár hobbi otthonteremtőként, akár dekoratőr, lakberendező szakemberként használjuk.

A könyv témáiból:
  • a semleges színek története
  • miért népszerűek a semlegesek és hogyan mutatnak élénk színekkel
  • hogyan tágíthatjuk a teret semleges színekkel
  • miként válasszunk színképletet
  • hogyan hat a fény a színekre
  • hogyan társítsuk a semlegeseket.

Akár kezdő lakberendezőként, akit elbátortalanítanak a barkácsboltok színmintái, akár tapasztalt tervezőként keresünk új ötleteket, e könyv nélkülözhetetlen társunk lesz.

Alice Buckley: Harmonikus színek Semleges tónusok, drámai hangsúlyok, ötletes szobabelsők.


Officina Kiadó

Ziegler Zita
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3665 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x