Hűsítő, tiszta fehér az otthonodban
Címlap / Otthon / Hűsítő, tiszta fehér az otthonodban

Hűsítő, tiszta fehér az otthonodban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Ilyenkor nyáron, a rekkenő hőségben igyekszünk fehér, könnyű, lenge ruhákba öltözködni, kívánjuk a fehér szín friss, hűsítő erejét. Vajon mit üzen, ha rajongunk a fehérért, és otthonunkban is ezzel a színnel igyekszünk körbevenni magunkat? 

Az Aura-Somában a fehér színnek a „tiszta” a megfelelője, mely elnevezés hűen tükrözi a legfőbb mondanivalóját. A hajnali harmatcsepp, a ragyogó, friss hó, a menyasszonyi ruha, az angyalok, unikornisok mind ugyanazt az üzenetet hordozzák: tisztaság, ártatlanság, jóság, őszinteség, átláthatóság, rend(ezettség), nyíltság, egyszerűség, tökéletesség. Jelentheti a Fényt, mely rávilágít a dolgokra, így a tudatosságot, rálátást, tisztán látást. Amikor zavarosnak tűnő dolgokat tisztázunk „tiszta vizet öntünk a pohárba”, hogy utána „tiszta lappal” indulhassunk.


A fehér olyan, mint egy tükör, mindent visszatükröz és megmutat. Minden színt magában rejt. Gondoljunk a prizmára, amely a fényt megtöri, s így láthatóvá válnak a szivárvány színei. Ám szimbolizálhatja a színek hiányát is. Mivel egyszerre lehet a minden és a semmi is, ezért a mindent megmutatás mellett rejtőzködésként, ürességként is értelmezhető. A megtisztulással a sírást, vagy ki nem sírt könnyeket, a szenvedést, a sterilitást is jelentheti.Az Aura-Somában a Tiszta/Tiszta üveg lelki szinten segíthet megszabadulni a múltbéli fájdalmaktól, félelmektől. Enyhíti a túlzott elvárásainkat magunkkal és másokkal szemben. Megindítja elapadt könnyeinket, ezáltal érzelmileg felszabadít. Rávilágít szenvedéseink értelmére. Tisztít és méregtelenít minden szinten. Használatával megérthetjük, hogy nincs szükség szenvedésre.


A fehér otthon tisztaságot, eleganciát sugároz.

Akik ezt a színt választják otthonuk berendezésekor, azok többnyire vagy már letisztult személyiséggel rendelkező emberek, akik már tudatosak önmagukkal és az életük eseményeivel kapcsolatban, vagy éppen az ellenkezője mindennek: lehet, nem tudják, kik valójában, s mit mutassanak meg önmagukból.

Bárhogy is legyen, ezt a színt könnyű felhasználni, mivel jól illik az összes többihez. Tágítja a teret. A túl sok fehér azonban, ha egyszerű, viszonylag jellegtelen formákkal társul, meglehetősen rideg, unalmas, személytelen tud lenni. Ezt ellensúlyozva izgalmas hatást érhetünk el különböző textúrájú felületek kombinálásával. A ridegséget úgy is kiküszöbölhetjük, ha a festékhez csöppnyi vörös, sárga vagy barna pigmentet adunk. Az eredmény enyhén krémszínű, meleg fehér lesz.


A mennyezeten alkalmazva a fehér visszaveri a fényt és redukálja az árnyakat. A falakon semleges, tiszta hatású. A padlón is semleges, de egyesekben bizonytalanságérzetet válthat ki akkor, ha a falak sötétebb árnyalatúak.

A fehér színt figyelmesen kell alkalmazni, például a lakás tájolásától vagy a térség éghajlatától függően. Legalkalmasabb kis helyiségeknél, ahol tartózkodni kell a színekkel való kísérletezéstől. Nem ajánlott az északi fekvésű szobák festésére, mert szürke hatást kelt. A meleg színeket lágyítja, a hidegeket erősíti.

Következzen néhány inspiráció, hogy miként lehet izgalmassá tenni a környezetünket ezzel a színnel.Molnár Mária
Aura-Soma konzulens, lakberendező
www.holistichome.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4123 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x