Cuki baba sipkák hőguta ellen!
Címlap / Otthon / Cuki baba sipkák hőguta ellen!

Cuki baba sipkák hőguta ellen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Régóta kardoskodom, hogy tegyünk már a kisgyerekekre kis sapkát, és engem a guta nem a meleg miatt üt meg, hanem ha látok egy kicsit fedetlen fővel ebben az afrikai hőségben. Ilyen veszélynek kitenni egy gyereket nem hiba, hanem bűn. 

Nem tudtam soha, hogy miért van még mindig kisgyerek akit sapka nélkül visznek ki a szabadba, de most teszek még egy próbát, hogy szépen kérjek minden anyukát, apukát, vagy bárkit aki a gyereket kiviszi a jó levegőre, hogy tegyen rá valamit a fejecskéjére. Annyi édes sapit kapni, nincs amelyikben ne lenne még édesebb egy baba.

Nézzétek ezeket, amiket mi válogattunk össze Nektek!

A babák és a kis gyerekek fejecskéje még jobban ki van téve a veszélynek, sokkal hamarabb kapnak napszúrást mint mi.


 
Ha nincs semmi a közelben akármi megteszi, csak világos anyagból legyen, pl, egy nagyobb rongyzsebkendő, vagy pelenka. Sokszor hallottam érvként, hogy nem szereti a gyerek, ha a fejére tesznek valamit, nem tűri, ledobja. Kössük a fejére a kalapkát, először csodáljuk meg, hogy milyen szép, majd pedig vonjuk el a figyelmét valamivel ami jobban leköti mint a fején lévő dolog. A napon levő gyereknél ez olyasmi, amiből semmiképp nem engedhetünk.

Nappali órákban nem csak a kicsik, de mi a felnőttek se legyenek a tűző napon, az árnyék csak látszólag biztonságos, de a nap sugárzása ott is veszélyt jelent számunkra.
De mivel a pincében még se lehetünk egész nyáron, még mindig jobb a levegőn, de az árnyékban ugyanúgy kell vigyázni a kiszáradás, és a napszúrás ellen, mintha kint állnánk a napon.


Másik nagy bánatom, hogy miért nem raknak a strandon legalább a baba medencék fölé tetőt, de ha már így van, akkor épp ezért ne ott hűtsük őket. Több a kára mint a haszna, a pillanatnyi felüdülés nem ér annyi, hogy a végén napszúrást kapjon, vagy leégjen. Mindenképp használjunk magas faktorszámú naptejet, ami babák számára készült.

A nap elleni védelem mellett figyeljük, hogy szinte mindig igyon ő is. Erre a legjobb az ásványvíz, és a tea. Vigyázzunk rájuk, mert ők nem tudnak magukra figyelni, ha meg már baj van sokkal nehezebb azt helyre hozni, jobb ha inkább elkerüljük..


Ziegler Zita
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4206 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x