5 dolog, aminek jól állna a kávéillat
Címlap / Otthon / 5 dolog, aminek jól állna a kávéillat

5 dolog, aminek jól állna a kávéillat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Aki szereti a kávét, annak már az illata is elég, hogy felidézze egy jó csésze kávé ízét, zamatát és élénkítő hatását. A "brittudósok" már bizonyították, hogy a kávé illata önmagában frissítő, élénkítő hatású - aki nem hiszi, egyszerűen próbálja ki! Vannak a világunkban olyan tárgyak, amelyeket jó lenne kávéillattal kombinálni, de ezeket még hiába keressük a boltok polcain. Feltalálók, figyelem: a vágyálmok felsorolása következik! 

Milyen jó lenne az autóba egy kütyü: az elalvásblokkolót kombinálhatnák a kávéillattal.

Egy egyszerű kávéillatú autó-illatosító akár életet is menthet. Ilyet már találtunk a boltban – ám talán hatásosabb volna, ha a fáradó sofőr maga nyomhatná meg a gombot. Ugyanis az ember orra néhány óra után szinte bármilyen szaghoz képes hozzászokni… Az is jó lenne,  ha hosszabb út során véletlenszerűen kávéillatot árasztana, a vezető ilyenkor félreállhatna pihenni, inna egy korty kávét… Akkor biztos, hogy sokkal kevesebben aludnának el vezetés közben.


A vekkeróra csörgését nem sokan kedvelik, ámde ha kellemes, frissen főzött kávé illata előzné meg a csörgést, kellemesebben indulna a nap. Vajon a vekkerbe vagy az ébresztős rádióba mikor szerelik be az időzített kávéillatot? Biztos lenne igény rá!

Aki egész nap a számítógép előtt ül, sokszor úgy belefelejtkezik a munkába, hogy a fejfájás és az izomgörcs juttatja eszébe, hogy mennyi idő telt el. Ebben az esetben a pihenőidőt a kávéillat jelezné, beállíthatnánk, hogy hány óránként jelentkezzen.

Apropó pihenő, íme itt a világ legnagyobb portréja kávébabból, amit Moszkvában láthatunk.


Lehetne még kávéillatú óvszer is, ha a szex kötelesség, és nem ildomos elszundikálni közben. Itt is az illat dominálhatna, bár az íz sem volna megvetendő, pláne ha egy kicsit felajz!

Ennyi kávéillattól én is megkívántam egy csésze forró feketét!

Mindenkinek kellemes kávéperceket, ha pedig eszedbe jutott még valami, aminek jól állna a kávé illata, hozzászólásban írd meg nekünk!


Ziegler Zita

Kép: FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4702 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x