Kényelmes szoptatás - mamának és babának is
Címlap / Otthon / Kényelmes szoptatás - mamának és babának is

Kényelmes szoptatás - mamának és babának is

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

A szoptatás áldásos hatásai ma már bizonyított tények, így egyre több anyuka tudatosan törekszik rá, hogy a lehető legtovább meg tudja adni gyermekének az anyatejes táplálás előnyeit. Emellett hasonlóan fontos szempont a kényelem is. Természetes kényelmet biztosító újdonságok a kisbabának és a mamának a tartós anyatejes táplálásért.  

A szoptatás áldásos hatásai ma már bizonyított tények, így egyre több anyuka tudatosan törekszik rá, hogy a lehető legtovább meg tudja adni gyermekének az anyatejes táplálás előnyeit. Emellett hasonlóan fontos szempont a kényelem is.

„A sikeres szoptatás kulcsfontosságú tényezője, hogy az anya akarja szoptatni gyermekét. Emellett azonban a kényelem is elengedhetetlen, hiszen ha az édesanya stresszes, vagy kényelmetlenül érzi magát, az jelentős mértékben hatással lehet a lefejt tej mennyiségére” – magyarázza Vicki Scott szülésznő, a Philips AVENT csecsemőtáplálási és -jóléti tanácsadója.

A Philips AVENT és a Philips Egészségügyi és Jóléti Központja által végzett globális felmérés szerint a kisgyermekes anyák 40 százaléka jelezte, hogy legfőképpen azért hagyták abba a szoptatást, mert csökkent a tej mennyisége. Ugyanakkor rendszeres és alapos fejés esetén az anyatej mennyiségének csökkenése elkerülhető. Ezenfelül az anyukák 23 százaléka azért hagy fel a szoptatással az első három hónap során, mert az túl fájdalmassá válik ahhoz, hogy folytassák. A Philips AVENT Comfort kézi mellszívója biztosítja azt a kényelmet, mely a sikeres fejés kulcsa: fejés közben nem kell előrehajolni, könnyebb ellazulni és megelőzhető a hátfájdalom is. Ezen felül a Comfort mellszívó innovatív masszázspárnája meleg, természetes érzést biztosít a mellen, a puha szilikonszirmok pedig gyengéden masszírozzák a mellet így stimulálva a tejkibocsátó reflexet, és elősegítve a bővebb tejáramlást és utánpótlást. A kényelmes testhelyzetben végzett fejéssel az édesanyák könnyebben biztosíthatják a gyermekük egészséges fejlődéséhez szükséges anyatejet.


A Philips AVENT másik újdonsága a Natural cumisüveg, mely kialakításának köszönhetően természetes mell-érzetet biztosít a babának, könnyebbé téve ezzel a szoptatás és az üvegből való etetés kombinálását. A Philips AVENT Natural cumisüveggel a gyermeket szinte közvetlenül a mellről lehet etetni a széles, mellbimbó alakú, szilikon etetőcuminak és ez egyedi, szirom alakú cumivédőinek köszönhetően. A természet ihlette Natural cumisüveg segítséget nyújt azoknak az édesanyáknak, akik nem szívesen váltanak a szoptatásról üvegből etetésre. A mellhez hasonló kialakításának köszönhetően természetes mell-érzetet biztosít a babának, könnyebbé téve a szoptatás és a cumisüvegből való etetés váltogatását. A magas cumielfogadáson túlmenően a puha szilikoncumiban lévő szirmok növelik a hajlékonyságot és a rugalmasságot, hogy kevésbé horpadjon be a cumi.

A Philips AVENT cumisüvegek forradalmian új egyirányú szelepe klinikailag bizonyítottan csökkenti a hasfájást és a nyűgösséget. A Natural termékcsaládban a hagyományos AVENT etetőcumikohoz képest továbbfeljesztett hasfájás csökkentő rendszer található, hogy a babák még mélyebben aludjanak éjszaka. Két nagy hatásfokú szelepe segítségével a Philips AVENT Natural cumisüveg azáltal csökkenti a kellemetlenségeket, hogy a levegőt az üvegbe engedi, nem pedig a kisbaba hasába, ezzel megelőzve a szivárgást és lehetővé téve a megszakítás nélküli, elégedett táplálkozást. Az új Natural cumisüveg kompatibilis a Philips AVENT teljes etetőkollekciójával, és etetőcumijai tetszés szerint cserélhetők. A szoptatás és az üvegből etetés közötti átmenetet még jobban megkönnyíti, hogy a Philips AVENT Comfort mellszívóra cumisüveget és tárolóedényeket is lehet illeszteni, így nincs szükség áttöltögetésre.

Az innovatív, új Comfort mellszívó és a Natural cumisüveg hamarosan nálunk is elérhető lesz. A megújult termékek segítségével fájdalommentesebb, ezáltal tartósabb lehet az anyatej fejése, illetve a kisbaba a szoptatás mellett a cumisüvegből való evést is könnyebben elfogadja.


„Szerencsére nem okozott gondot Szofit anyatejjel táplálni, így átélhetem a szoptatás csodás élményét. Vallom, amennyiben megadatik, a szoptatás a legintimebb, legfontosabb esemény a baba-mama kapcsolat kialakulásában, ezért bármely eszköz, amely ezt segíti, azt örömmel fogadjuk. Mi már megkezdtük a hozzátáplálást, de szeretném kislányomat addig szoptatni, ameddig ez csak lehetséges. Örülök, hogy az AVENT új termékeivel ez még egyszerűbb lesz.”
– mondta Dobó Kata színművésznő.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 3995 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x