HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-23
Címlap / Otthon / Kutyahideg ellen kutyacipő

Kutyahideg ellen kutyacipő

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-05-23

Készítsünk kedvencünknek öltözéket a hideg télre. Akár otthon is megvarrhatjuk.  

 

A közterületeket télen a síkosság ellen vegyszerrel védik, erre a világszerte is alkalmazott NaCl és CaCl keverékeket alkalmazzák, kedvező olvasztóhatásuk és viszonylagos olcsóságuk miatt. Ez nemcsak környezetvédelmi és korróziós szempontból támadható eljárás, de a kedvencként tartott állatok testi épségét is veszélyezteti.

Ha leesik az első hó

A kutyák alapvetően szeretik a havat. A hulló hóban önfeledten játszanak. A közterületen sétáltatott kedvencek lábait télen, a sózás miatt gyakran sebek és marások szegélyezik. Amíg nincs alternatíva, addig a sószórást, mint a jeges időszakban egy szükséges rosszat át kell vészelnünk nekünk, és kedvencünknek is.

Kutyapantalló, kutyapulóver

A kereskedelmi forgalomban (az állatos üzletekben) is kapható számos fazonnyi kutyaruha és kutyacipő, de házi módszerrel is sikeresen elkészíthetőek az állatvédelmi öltözékek. Elsődleges szempont a trendi viselet mellett a tappancsok és a fázós kutyatest védelme.

1. kutyaruha: még használható ruhaanyagot (pamutot pl.) vagy vízhatlan orkánt méretre szabunk, majd összevarrjuk belebújós vagy gombos öltözékké. Készíthetünk külön csak hideg időszakban védő pulóvert és külön eső – jég – hó ellen használható ruhácskát is. A fazonnak és a mintának csak a képzelet szab határt.

2. kutyapantalló: használható alapanyag lehet gumi, nejlonbélés, bőr, vászon. A kutya lábára méretezett cipőt szoríthatja fűző vagy csat is. Lényeges, hogy vízálló legyen és a só se tudjon behatolni rajta. Ha a munkálatokban elakadtunk, kikérhetjük a helyi cipészmester segítő véleményét is.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[14567]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/everness-partnerprogram_banner_300x250-anim.gif
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x