Öröm és elengedés: zöld és narancs a lakberendezésben
Címlap / Otthon / Öröm és elengedés: zöld és narancs a lakberendezésben

Öröm és elengedés: zöld és narancs a lakberendezésben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Ködös, csípős reggelek, égetett avar illata a levegőben és a kötött pulcsik, sálak is előkerülnek a szekrény mélyéről. Ahogy mi emberek meleg kabátot veszünk, úgy a természet levetkőzi addigi ruháját, és csodálatos színkavalkádban múlik el, változik át lassan a csupaszságba. Az ősz a visszavonulás, az elmúlás évszaka. Ilyenkor az ember is visszavonul a hideg elől a meleg szobába. Vastag, puha takaróba burkolózva, illatos teát szürcsölve talán jut egy kis idő a belső világunkra is, amikor elmélázgatunk a dolgainkon. Ebben segíthet a zöld és a narancs színkombináció használata az otthonunkban is. 

Aki vonzódik ehhez a színpárosításhoz, az mutathatja azt, hogy az illető mély örömre vágyik, ami egyensúlyt, harmóniát hozna az életébe. Ha teret adunk azoknak a dolgoknak, amelyek örömet okoznak nekünk, és ezt nem önzőségnek éljük meg, akkor táplálni tudjuk a környezetünkben élőket is. Sok erőt, energiát nyerhetünk így, s ilyenkor igazán a helyünkön érezhetjük magunkat.
Lehet, rájöttünk már, mi lenne az irány, amerre menni vágyunk, de mélyen legbelül olyan érzelmi sérüléseink vannak, vagy olyan családi mintáink, amik meggátolhatnak bennünket a cselekvésben. Ilyenkor szeretettel, elfogadóan állva önmagunkhoz a félelmeink feldolgozásával közelebb kerülhetünk a saját igazságunkhoz.


Lehet, rájövünk arra, hogy a harmóniától az tart minket távol, hogy függőségi helyzetben vagyunk. Amíg ezt a helyzetet nem tudjuk meggyógyítani, addig az egyensúly állapota is várat magára. Adjunk időt magunknak, és gondoljuk át a kapcsolatinkat, a saját igazságunk szerint, és kezdjük el meggyógyítani a múltunkat. A múltbéli érzelmi sérülések és traumák feldolgozásával, felszínre hozásával szívünket meggyógyíthatjuk, és érzéseinknek teret adhatunk, így elengedve félelmeinket át tudjuk magunkat adni az áramlásnak, így jó helyen leszünk, jó időben.

A zöld/narancs Aura - Soma üveg használata segít, hogy képesek legyünk elmélyedni saját környezetünkben és a legmélyebb öröm megnyilvánulhasson a szívünkben. Továbbá abban is hasznunkra lehet, hogy túljussunk az érzelmi sokkokon, hogy elengedhessük a múlt érzelmi konfliktusait. Érzelmileg függetlenné tesz, gyorsítja a felnőtté válás folyamatát, mivel erősíti felelősségérzetünket. Ha nehézségeink vannak az apa vagy apaszerep elfogadásával, kiváló segítséget nyújt. Az üveg használatakor megerősítő gondolatot is ismételhetünk magunknak, jelen esetben: "Képes vagyok olyan döntést hozni, amin keresztül tisztábban látom életem célját."


Az otthonunkban is, mint mindig, most is használhatjuk az adott Aura-Soma üveg színkombinációját. Jelen esetben a telt zöld és narancs nagyobb felületeken való alkalmazása csak az igazán bátraknak javasolt. Kezdetben, amikor érezzük ezeknek a színeknek a hívását, és az energiájukra szükségünk van, inkább kisebb felületeken, egy-egy párnán, kiegészítőn, vagy függönyön jelenítsük meg őket. A narancs a nappaliban a kapcsolatok, kreativitás hangsúlyozása végett, a konyhában étvágygerjesztő hatása miatt hatásos. Míg a zöld világosabb árnyalatai a tér tágítására alkalmasak, addig a narancsnál ügyeljünk, hogy optikai hatása a térben szűkítő.

Molnár Mária enteriőrtervező, Aura-Soma konzulens

www.holistichome.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6421 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x