Játékok Ünnepe decemberben!
Címlap / Otthon / Játékok Ünnepe decemberben!

Játékok Ünnepe decemberben!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A nagy nemzetközi társasjátékos rendezvényektől ihletve Magyarországon is sor kerül a Játékok ünnepére 2012. 12. 01-én szombaton és 02-án vasárnap délelőtt 10-től este 10-ig! 

E kétnapos rendezvényen a társasjátékok szerelmesei mellett kifejezetten olyan résztvevőket várnak a szervezők, akik nem ismerik még a társasjátékokat, de szívesen kipróbálnák ezt a különleges élményt. A program elsősorban felnőtteknek és családoknak nyújt élvezetes programokat, de a gyereksarokban lesznek kicsiknek való játék különlegességek is.

A rendezvény nem titkolt szándéka, hogy gyerekekkel és felnőttekkel széles körben megismertesse a játékok fejlesztő, tehetséggondozó, közösségformáló és az oktatásban is használható oldalát. Gyermekeink számára a játék maga az élet, a valóság, s játéktevékenységei során olyan képességeket sajátít el, melyeket később, felnőve, a mindennapi életben hasznosíthat. Ilyen képességek pl. a kitartás, az alkotó gondolkodás, a kifinomult nyelvi kifejezés, önfegyelem és nem utolsósorban a társas viselkedés.A PROGRAMKÍNÁLATBÓL:
  • Társasjáték és logikai játék bemutatók
  • Játékok kipróbálása
  • Bajnokságok kezdőknek és haladóknak értékes nyereményekkel
  • Társasjátékos Olympia országos döntő
  • Játékvásár
  • Tombola
A rendezvény mindkét napján folyamatosan lehet társasjátékokat tanulni és kipróbálni. Tapasztalt játékmesterek segítenek. Sőt a megismert játékokkal rögtön lehet versenyezni is a junior és családi bajnokságokon! A győztesek értékes nyereményeket nyerhetnek!

….a legnagyobb nyeremény, amelyen mindenki osztozik:
Legyen tiéd is a játék öröme!

Helyszín: Corvin Művelodési Ház, 1165 Budapest Hunyadvár utca 43/b
Belépódíj: 1000 Ft, amely a játékvásáron felhasználható utalvány is egyben.
Megközelítés: Az Örs vezér tere metróvégállomástól induló HÉV Imre utcai megállójánál, illetve a 176E és 276E autóbuszok Hunyadvár utcai megállójánál található.

Kép: Davis Castillo Dominici - FreeDigitalPhotos.net

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3108 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x