Chili con Árpa a Délinél
Címlap / Otthon / Chili con Árpa a Délinél

Chili con Árpa a Délinél

Forrás: Mahagony.hu
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A hétvégén sikeresen lezajlott a Chili con Árpa jótékonysági akció, melynek keretében ingyenes ételosztásra és gyűjtésre került sor a rászorulók számára. Árpa Attila mintegy 250 adag chilis babot főzött és osztott szét segítőtársaival. 

Árpa Attila, az ismert színész, rendező, forgatókönyvíró 2013. január 5-én, szombaton egy jó tettel indította az évet, és chili con carnét főzött a rászorultak számára a Déli Pályaudvar kerengőjében. A jótékonysági akció a Fővárosi és a Hegyvidéki Önkormányzat, valamint a BVK Holding Zrt. támogatásával valósult meg. A főzésben és ételosztásban Attila segítségére volt Dr. Váczi János, a Hegyvidéki Önkormányzat alpolgármestere, Dr. Szűcs Panni, a BVK Holding Zrt. kommunikációs- és PR igazgatója, valamint Hujber Ferenc színész is.


Régóta szeretek főzni, és szerettem volna a rászorultakat támogatni. Azért döntöttem Chili con carne (chilis bab) mellett, mert ez egy igazán laktató egytálétel, mely rengeteg marhahússal és vörös babbal készül. Ezt a kombinációt a sok fűszer és a tálaláskor az ételre tett tejföl, sajt és nachos teszi tökéletessé. Ugyan első alkalommal rendeztünk ilyen akciót, mégis az esemény sikerét mutatja, hogy közel 250 adag ételt sikerült szétosztanunk a rászorulók számára, emellett pedig nagyon sokan csatlakoztak a „kezdjük együtt egy jót tettel az évet” felhívásunkhoz. Az így összegyűjtött rengeteg tartós élelmiszert és meleg ruházatot még a héten elszállítjuk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Feszty Árpád utcai átmeneti szállásának valamint a Dankó utcai Hajléktalan Gyermekek óvodájának. Bízom abban, hogy jövőre még többen csatlakoznak majd a programhoz, és a kezdeményezést egy jótékonysági fesztivállá tudjuk majd bővíteni – mondta el Árpa Attila a kezdeményezéssel kapcsolatban.



Üdvözlettel:
Magony Szilvia
www.mahagony.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3439 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x