Kinek építesz, az ellenségednek vagy magadnak?
Címlap / Otthon / Kinek építesz, az ellenségednek vagy magadnak?

Kinek építesz, az ellenségednek vagy magadnak?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Bizonyára sokan ismerik a mondást, miszerint az első házat, amit építesz, add el az ellenségednek, a másodikat a barátodnak, a harmadikban lakj te magad. A népi bölcsesség mindig érdemes arra, hogy megfogadjuk, de kinek van erre manapság ideje és energiája, a pénzről nem szólva? Nincs vajon egy rövidebb út? 

Hogyne volna, kifaggathatod ismerőseidet, akik a közelmúltban építkeztek. Ismerve a magánépítkezések megfogyatkozását, sokaknak egyetlen ismerőse sem lesz, aki az elmúlt öt évben építkezett.

Ezen a helyzeten próbál segíteni egy rendezvény, ahol bárkinek több új ismerőse lesz, aki éppen beköltözött az energiatakarékos új családi házába.

Lesz több új ismerőse, aki tapasztalt építész, tucatnyi referenciával. Olyan új ismerőse is lesz ezután, aki épületgépészeti terveket készít, vagy passzívház specialista. Sőt még beszélgethet is bármelyikükkel. A személyes típusú találkozások lehetősége:



A költséghatékony építkezés napja a FUGA építészeti központban

Az Energiatudatos Családi Otthon szemináriumot azzal a céllal szerveztük, hogy az építtetőknek, a leendő lakóknak a kezdetektől fogva segítséget tudjunk nyújtani a házépítésben.

Hogyan válasszam ki a lehető legalkalmasabb helyet, a legmegbízhatóbb építőanyagot?
Az igényeinknek leginkább megfelelő és a pénztárcához illeszkedő gépészeti rendszert?

Napjaink egyik kiemelten fontos kérdése - nemcsak a trendek és a szabályozások miatt - az energiatudatosság, az energiahatékonyság is. Mit jelent a "takarékos üzemeltetés" vagy "alacsony üzemeltetési költség" egy családi ház esetében?

Hogyan használhatom a természet erőforrásait a családi házam energiaszükségletének megtermelésére? Mik a leggyakoribb hibák és hogyan előzhetők meg?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszolnak szakértő kollégáink, partnereink, illetve kedves ügyfeleink saját tapasztalataikat osztják meg Önökkel.


További információk és jelentkezés: www.energiatudatosotthon.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4354 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x