Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban
Címlap / Otthon / Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-07

A Vasúttörténeti Park a gyerekek álma: hol van ettől Thomas, a gőzmozdony, amikor itt igazi füstszagú, fekete mozdonyok sorakoznak, amelyek vezetőfülkéjébe ráadásul be lehet menni, fel lehet fedezni? Gyereknap május 26-án vasárnap! 

A Vasúttörténeti Park a gyerekek álma: hol van ettől Thomas, a gőzmozdony, amikor itt igazi füstszagú, fekete mozdonyok sorakoznak, amelyek vezetőfülkéjébe ráadásul be lehet menni, fel lehet fedezni. Játékosan ki lehet próbálni, hogy hol öntötték bele a szenet, hogyan dolgoztak az igazi mozdonyvezetők. A legrégebbi mozdony majdnem 120 éves, ő áll a sor elején, a másik végén pedig igazi óriások, ahol a kicsinyek még a kerék tetejét sem érik fel. A nagyon ügyesek utazhatnak nagymozdonyon, hajthatnak hajtányt, amihez diploma is dukál, amit otthon ki lehet tenni a falra és lehet vele dicsekedni.

A kerti vasút Szilvi kisgőzöse mögött utazni maga a csoda! Kiabálni egyet a kis vasút alagútjában, átgördülni a mini tó fölötti hídon, majd kipróbálni a modellvasút-vezetést, és a fordítókorongozást. Szóval a mozdonypark igazi élményeket kínál mindenkinek.

A vasúti élményeken túl a gyermekek részt vehetnek a felfújható erőpróba játékon, kifestőt színezhetnek, gipszfigurákat festhetnek, csokoládémozdonyt önthetnek a csoki műhelyben és homokképet készíthetnek.
A legérdekesebb programnak az Utazó Mackó Kiállítás ígérkezik a „Teddy Travel” szalonkocsiban, ahol a mackók birtokukba veszik a kocsi helyiségeit (hálófülke, zuhanyozó, tárgyaló) és még közös fotók is készülhetnek a mackókkal.

Végül a legfontosabb információ szülőknek: gyermeknapon minden 14 év alatti gyermek ingyen léphet be a Vasúttörténeti Parkba.
 
Nyitva tartás: 10:00-18:00 óráig
Felnőtt belépő: 1.200 Ft
Nyugdíjas / Vasutas kedvezményes belépő: 700 Ft
Cím: 1142 Budapest, Tatai út 95. 
GPS koordináta: 47.54216 / 19.095494 
Honlap: www.vasuttortenetipark.hu
Facebook: www.facebook.com/vasuttortenetipark
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3118 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x