Egyedülálló rekordkísérlet a Városligetben
Címlap / Otthon / Egyedülálló rekordkísérlet a Városligetben

Egyedülálló rekordkísérlet a Városligetben

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-15

Világbajnok freestyle focistánk, Petike sztárokkal és gyerekekkel dekázik. Újabb magyar Guinness-rekordra készül hazánk világbajnok freestyle focistája, Kovács Péter, "Petike". 

A tavalyi sikeres sarokdekázás-rekord után, Petike idén a Városligeti Gyereknapon közel 1000 fővel együtt kísérletet tesz a tömeges dekázás rekordjának felállítására. A lelkes jelentkezők mellett a Magyar Speciális Olimpia Szövetség élsportolói, valamint számos hazai híresség is részt vesz a kísérletben, így Hrutka János, Petrovics-Mérei Andrea, Zsidró Tamás, Harsányi Levente, Hajas László, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Ada, Papp Gergő gyermekeivel együtt, valamint Gianni Annoni és Istenes Bence.


A fiatal labdazsonglőr segítségére lehet a kísérletben bárki, aki kilátogat a Városligetbe, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és az OTP Bank közös gyermeknapi rendezvényére május 26-án, 13.30 órakor.

A leghamarabb regisztráló száz jelentkező "Petike" aláírásával ellátott focilabdát kap ajándékba a szervezőktől. További részletek és meglepetések az esemény hivatalos facebook oldalán olvashatók.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2218 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x