Talpreflexológiával az egészségért
Címlap / Otthon / Talpreflexológiával az egészségért

Talpreflexológiával az egészségért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A testünkben fellépő panaszok enyhítésére sok esetben elég ha természetgyógyászhoz fordulunk, hiszen a tőlük kapott segítség kímélő hatással van szervezetünk egyéb területeire. Balázs István természetgyógyász csütörtöki rovatában gyógyult eseteit adja közre. 

Vilmosnak már elég hosszú ideje fájtak a térdei, mire hozzám került. A reflexzóna masszírozásával sokat javult a helyzet, de nem akart rendbe jönni.

Addig kutattuk az okokat, míg rájöttünk, a táplálkozásnál van a hiba. Eddig sajnos nem tudott lemondani a reggeli és esti kávéivásról.

Térde a masszázs folytán jobb vérellátást kapott ugyan, de véréből hiányoztak a szükséges építőanyagok.


A tejeskávé miatt a reggeli egyéb tápanyagai használhatatlanná váltak, és sajnos azok még ebéd idején is a gyomorban tartózkodtak. Így tökéletesen megakadályozták az emésztés helyes lefolyását.

Emiatt a máj és a bélcsatorna csak igen kis részét tudta hasznosítani az építőanyagoknak, így a térd regenerálódása látta ennek kárát.

Az építőanyagokat sajnos a vacsorából sem tudta kiválasztani a szervezet, mivel az ismételten elfogyasztott tejeskávé ezt megakadályozta. Ezek után Vilmos nehéz szívvel, de mégis lemondott megszokott tejeskávéjáról, s az eredmény megérte ezt az áldozatot. Két héttel később ugyanis teljesen megszűntek térdfájdalmai.

Balázs István
www.eletpalca.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1948 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x