Kellett neked gyerek?
Címlap / Otthon / Kellett neked gyerek?

Kellett neked gyerek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

Mindazok, akik az életedben szerepet kapnak, valamilyen módon tanítanak vagy tükröt tartva szembesítenek önmagaddal. Önismereti tréning? Pszichodráma csoport? Nincs szükséged ilyenekre ha van egy-két gyerek otthon. 

Érdekes az ember. Ha utál vagy lusta főzni, akkor is képes órákon át bámulni a főzős műsorokat, a gasztronómiai kalandozásokat. Ha sosem barkácsolt, akkor is nézi ahogy a „barkács-csaj” fabrikál, farag, fűrészel. Én így vagyok Jo-Jo műsorával. Mindig néztem. Pedig sehol egy gyerek.


A könyvével már kicsit másként voltam, heteken át őrizgetve a könyvespolcomon, mondván mit kezdjek egy ilyen dolgozattal, amikor fogalmam sincs hogyan kell gyereket nevelni. Ha tudnám sem nagyon lenne hol használni. De mivel a műsorait és módszereit szeretem, ezért leültem és belenéztem. Csodálkozva láttam, hogy érdekes.

Jo Frost, az Egyesült Királyság legmegbízhatóbb és legelismertebb gyereknevelési szakértője a magyar szülők körében is népszerű Szuperdada 1–2. után olyan könyvet írt, amely kizárólag a kisgyerekkorra (14 hónap–5 év) koncentrál.
Új eszközöket és módszereket tanít, hogy szülőként jobban megértsük gyermekeink érzelmeit és gondolkodásmódját, miközben rólunk sem feledkezik meg. Számos jó tanáccsal szolgál arra nézvést, hogyan érezhetjük magunkat egy kicsit jobban a bőrünkben ebben a gyermekünk fejlődése szempontjából oly fontos időszakban, amely néha meglehetősen frusztrálónak és idegtépőnek tűnik.


A konkrét tanácsok és ötletek mellett ezúttal mesekönyveket, játékokat és mondókákat is ajánl, amelyek még színesebbé és hasznosabbá, már-már nélkülözhetetlen kézikönyvszerűvé teszik munkáját.

Hasznos és érdekes könyv mindazoknak, akik akár gyerek híján is érdeklődőek és egy más szemléletmód iránt. Hiszen mindig akadhat valahol egy rosszaság, akire jobban kell figyelni és akad hozzá egy módszer, amin keresztül a szívéhez vezet az út.

Jo Frost: A kisgyerekkor nagy kérdései
Park Kiadó
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2052 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x