Palackba zárt üzenet
Címlap / Otthon / Palackba zárt üzenet

Palackba zárt üzenet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Mostanában a meleg körbevesz minket. Olyan típusú meleget érzünk alulról és felülről egyaránt áramlani amivel nem igazán tudunk mit kezdeni. Marad a gigantikus mennyiségű folyadékbevitel, ami szerencsés esetben víz. Víz. Víz.  

Egy átlagos ember évente 168 műanyag palackot pazarol el. A műanyagoknak legalább 500 év kell, mire lebomlanak. Világszerte az emberek által használt műanyag palackok óriási terhet jelentenek a környezetünk számára.


Az EQUA kulacs megfelelő és gondos tisztítás és kellően óvatos tárolás esetén akár hosszú éveken át szolgálhatja az egészségedet a mindennapokban. Amikor az EQUA kulacsot használod, máris újrahasznosítasz. Mivel a kulacsokat kiváló minőségű alapnyagokból gyártják, tűz estén a kulacsok elégésekor nem kerül mérgező anyag a levegőbe.

Ha palackos vizet vásárolsz, legalább 255-ször annyit fizetsz, mintha tiszta vízzel újratöltenéd a kulacsodat. Ráadásul, a palackos víz minősége sok esetben akár rosszabb is lehet, mint a csapvízé, hiszen sok PET-palack hosszú hónapokat is eltölthet a szupermarketek raktárhelyiségében.


Javasoljuk, hogy vegyél egy többször használható kulacsot és használd azt a mindennapokban. Hidd el, a természet meghálálja majd, mi több, lesz egy trendi kulacsod a kedvenc motívumoddal, amely feldobja majd a hangulatodat!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3246 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x