Nagyon Balaton - a Balaton ünnepe
Címlap / Otthon / Nagyon Balaton - a Balaton ünnepe

Nagyon Balaton - a Balaton ünnepe

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Augusztus 18-20 között - hagyományteremtő szándékkal - indul útjára a “Nagyon Balaton" ünnepi rendezvénysorozat. A teljes Balaton Régiót érintő, nagyszabású programsorozat keretében 3 nap alatt 10 helyszínen zajlanak koncertek, sport-, családi- és gyerekprogramok. Új fesztiválok indulnak, számos műfajban hazai és világsztárok lépnek színpadra, újra koncertet ad az LGT, Leslie Mandoki, először lép fel Magyarországon a Fall Out Boy, Zánkán pedig háromnapos, ingyenes családi fesztivál keretében többek között a Gringó Sztár is koncertet ad. A programokra több százezer vendéget várnak a szervezők. 

Egyedülállóan tartalmas és színes ünnepi programmal készülnek az augusztus 20-át megelőző napokra a Nagyon Balaton című rendezvénysorozat szervezői. A VOLT Produkció mukatársai a régió szervezőivel és polgármestereivel együttműködve 3 nap alatt 10 helyszínen szerveznek koncerteket, fesztiválokat, kulturális programokat.


Alsóörs, Európa Kemping, augusztus 18.:

3 órás LGT-koncert!
Egy egésznapos LGT-fesztivál keretében az Európa Kempingben este 8-tól 3órás koncertet ad az LGT! A koncertre Budapestről nosztalgia zenevonat is indul.

Balatonvilágos, Club Aliga Üdülőközpont, augusztus 18-20.:
B my LAKE
Igazi hiánypótló eseményként debütál a balatonvilágosi csodálatos környezetben épült egykori pártüdülő területén a B my LAKE elektronikus zenei fesztivál. Az egyedülálló helyen, közvetlenül a Balaton partján zajló esemény szervezőinek célja, hogy azt a közönséget szólítsák meg, akik nem a mainstream fellépőkre kíváncsiak és fontos számukra a természetes környezet.Zamárdi, Szabadstrand, augusztus 18-20.:
STRAND – Nagyon Zene Fesztivál
A programban a Petőfi Rádió hallgatói által legjobban kedvelt hazai bandák szinte kivétel nélkül jelen lesznek, de első alkalommal lép fel Magyarországon a Fall Out Boy, a nemzetközi színtérről DJ-szettel lesz jelen a Pendulum, színpadra lép a francia Nouvelle Vague és az év egyetlen magyarországi koncertjét is itt adja majd Yonderboi. Néhány nappal ezelőtt a szervezők a Quimby részvételét is bejelentették. Ők augusztus 20-án lépne fel a STRANDon.

Zánka, Új Nemzedék Központ, augusztus 18-19-20:

A Nagy Csobbanás – Családi Fesztivál
Soha nem látott élettel telik meg három napra a zánkai strand. Augusztus 18-tól a családok vehetik birtokba az Új Nemzedék Központot. Az ingyenesen látogatható fesztiválon szabadtéri játékok, koncertek, sportprogramok váltják egymást. A felsorolhatatlan számú progam között színpadra lép többek között az Alma együttes, a Kaláka, Palya Bea, valamint augusztus 20-án este Geszti Péter és a Gringó Sztár.
A belépés ingyenes.


Siófok, Szabadtéri Színpad, augusztus 19.:
MAN DOKI - SOULMATES
A februári teltházas  MŰPA-nagykoncert után a siófoki Szabadtéri Színpadon ismét a Man Doki Soulmates! A Man Doki Soulmates nevű formációban a rockkultúra meghatározó alakjai zenélnek együtt, Siófokra is elkíséri a Toto-ból jól ismert Bobby Kimball vagy Chris Thompson, de a szupercsapatnak a jazztrombitás Randy Brecker, a szaxofonos Bill Evans is tagja lesz most. A Man Doki Soulmates sztárokból álló örömzenekar, repertoárjukon a fajsúlyos könnyű műfaj legidőtállóbb darabjai szerepelnek.

Veszprém, augusztus 19-20.:
VeszprémFolk
 “Az utcazenészek után ezúttal a népzene és a néptánc kerül reflektorfénybe. Két nap alatt számos zenekar és tánccsoport, az ország színe-java látogat el hozzánk. Fontos, hogy a legnagyobb, legismertebb nevek és kevésbé neves, de színvonalas produkciók is jelen legyenek a fesztiválon. A fellépők között szerepel a Muzsikás mellett a Kaláka, Palya Bea, Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band, a Téka, a Makám, a Kolompos, Szalóki Ági, Bognár Szilvi és még sokan mások!” – mondta el Muraközy Péter, főszervező.
A belépés ingyenes.

Balatonfüred, Parti sétány, augusztus 18-19-20.:
Nagyon Jazz! – a Balatonfüredi Borhetek keretében
A Balaton Régió egyik legnagyobb hagyományú és legszínvonalasabb borfesztiválja, a Füredi Borhetek is része a Nagyon Balaton programsorozatnak. Három nap alatt igazán illusztris névsor mutatkozik be a füredi színpadon. Jelen lesz Lajkó Félix és zenekara, a Babos Gyula, László Attila és Tátrai Tibor, a Hot Jazz Band, a Balázs Elemér Group, a Rozsnyai trió, a Szőke Nikolett Quartet és Berki Tamás.


Tihany, augusztus 16-20.:
ARTplacc kortárs művészeti fesztivál
Az ARTplacc immáron harmadik alkalommal hozza össze a hazai és nemzetközi kortárs képzőművészeti galériák legjavát, hogy különleges nyári kiadásukkal Tihanyban találkozhassanak a közönséggel.
Az erre az alkalomra válogatott gyűjtemények kiállításként és vásárként is értelmezhetők, nemcsak megismerhető egy-egy galéria és galerista ízlése, művészeti felfogása, hanem meg is vásárolhatók a műalkotások.


Révfülöp, augusztus 20.:
Boban Markovic Orkestar
A Balatoni Nyár című tv-műsor helyszínén, az utolsó adásnapestéjén a Boban Markovic Orkestar ad koncertet a révfülöpi mólón.
A belépés ingyenes.

Keszthely, augusztus 20.:
utcabál Fenyő Mikóssal
A Balaton Régió legnagyobb utcabáljára Fenyő Miklós érkezik zenekarával!
A belépés ingyenes.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2755 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x