Készítsünk önbizalom javító jóság falat - lépésről...
Címlap / Otthon / Készítsünk önbizalom javító jóság falat - lépésről lépésre

Készítsünk önbizalom javító jóság falat - lépésről lépésre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Magunknak is készíthetjük, vagy ajándékba is adhatjuk a jóság falat! Önbizalom építő játék, melyet szemmagasságban kifüggesztve - a feliratokat időről időre cserélve - mindig megerősítést adhatunk magunknak, hogy miben vagyunk jók!  

Készítsd velem lépésről lépésre!

Először is a hozzávalók! 


Egy tetszőleges színű karton lehet az alapja, ami illik a fal színéhez! Ezt bármilyen stílusúra készítheted, alkalmazhatsz dekupázs technikákat, vagy a kartont helyettesítheted akár rétegelt lemezzel is. Lehet festeni, ragasztani rá, ahogy kedved tartja.
  • Papír henger - A kartont a falra egy egyszerű papírhengeren átfűzött szép szalaggal erősítettem fel, a henger papírtörlő, fólia csomagolásának hulladéka.
  • Betűk a felirathoz - Én fából kivágott betűket használtam, de vághatsz papírból betűket, vásárolhatsz kreatív boltban, nyomtathatsz, vagy akár pecsétnyomóval is pecsételhetsz – ahogy szeretnéd!
  • Lapok a jóságokhoz - Szükséged lesz öntapadós jegyzetlapokra, ezeket a www.holdnaplo.hu oldalon tudod megrendelni, akár a Hálanaplód mellé.
  • Kell olló, ragasztó, színes tollak, amivel a dekorálást végzed.
  • Zsákocska - Jó, ha használsz egy zsákocskát (textil, vagy papír is lehet) amiben azokat a ragaszokat lehet tartani, amik éppen nem a táblán vannak, de szeretnéd eltenni őket. Én ezt a papírhenger mellé kötöttem, de teheted a fal aljára is egy zsebbe, ahogy neked kényelmesebb.

Először lefestettem a papír hengert egy kellemes okker színűre, ami illik a selyemszalaghoz amit találtam. A szalagot átfűztem a csövön, összekötöttem, de előtte átfűztem a kis textil zsák akasztóját a szalagon. A csomós végét a csőbe rejtettem A textil zsák szabadon lóg a jóság falam oldalán!


Ragasztóval rögzítettem a csövet a kartonra, (olyan szélességűre vágtam a kartont, mint a cső maga) A betűket egy vonalzó mellett ragasztottam fel, így nem kellett firkálni, jelölni a kartonomat – a vonalzóra azonban figyeltem, hogy egyenes maradjon. A betűket ki is lehet színezni, festeni, mintázni – nekem így tetszett, natúr fa színben. Az ékezeteket kis csillag matricák helyettesítik, de lehetne gyöngy, papír is… (Akinek van ragasztó pisztolya, lehet, hogy jobb azt használni, mint a folyékony ragasztót!)Felragasztottam az kis öntapadós lapocskákat (www.holdnaplo.hu) a jóság falra, közben arra gondoltam, milyen jó tulajdonságaim is vannak, amiket szeretek magamban? 12 jó dolgot kell összeszedni magamról, ami nem általánosság és még igaz is – sőt meg is fog jelenni egy magazinban! Nem könnyű! De sikerült …A zsákocskába szép szalaggal összekötött olyan mondatok kerülhetnek, melyek már nem a falon vannak, de emlékezni szeretnél rájuk, mert bizony rólad szólnak! Jó ezeket néha cserélni, újabb erényeket kitenni, hogy ne váljék unalmassá, hanem tényleg töltsön Téged, ha ránézel! Az öntapadós lapocskákból könnyű kis hengert készíteni a képen látható módon.Színes feliratok kerülnek az egyes lapokra. Külső és belső tulajdonságokat, társadalmi és személyes szerepeket is sorra vettem, olyasmiket amikben jó vagyok, amire büszke vagyok! Te magad is hasonlókat gyűjthetsz össze! Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg a barátaidat, barátnőidet, mit szeretnek benned a legjobban – érdekes visszaigazolások jöhetnek. Azért bízom benne, hogy legalább 12 dolgot te magad is találsz!


Én az alábbiakat írtam össze:A kész jóság fal pedig szemmagasságban a konyha falára került egy régi, nem használt naptár helyére: IME! 


Ha valamiben ügyesnek találom magam, egyszerűen felragasztok egy cédulát rá – a korábbiak egyikét pedig a zsákocskámba rejtem. Év végén megnézem, mennyi jóságom gyűlt össze az év folyamán!

Készíthetsz ilyen falat nem csak magadnak, hanem a barátoknak, családtagoknak is –természetesen az ő jó tulajdonságaikat ráírva és egy kis használati utasítással átadva.


Még egy hasznos, egyszerű ajándék ötlettel készülök a www.holdnaplo.hu oldalon található öntapadós jegyzettömb lapokkal, amit nemsokára megmutatok!
Ez pedig nem lesz más, mint a
Boldogság befőtt, hogy soha ne mondhasd, hogy halvány dunsztod nincsen arról, mennyire JÓ vagy : )
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7165 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x