Magyarország pocakos nagyhatalom lehet
Címlap / Otthon / Magyarország pocakos nagyhatalom lehet

Magyarország pocakos nagyhatalom lehet

Forrás: KRIO
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Magyarország lehet az új pocakos világhatalom, ha sikerül megdönteni az egyszerre egy helyen lévő várandós kismamák számának Guinness-csúcsát. A rekordkísérletnek november 16-án szombaton a Babamama Expo, a legnagyobb hazai baba-mama esemény ad otthont a Papp László Budapest Sportarénában. 

„A rekorddöntés ötlete már évekkel ezelőtt felmerült bennünk, és a Babamama Expo 8. születésnapjára végre minden összeállt. Most már csak a várandós kismamákat várjuk, hogy sikerüljön a rekorddöntés. Rendezvényünk sok ezer látogatójával minden évben átéljük a gyermekvárás örömeit, ami az élet egyik legszebb időszaka. Régóta szerettük volna ezt az élményt szélesebb körben megmutatni – mondta Fülöp Judit, az esemény főszervezője.

Ahhoz, hogy a rekordkísérlet sikeres legyen, legalább 1175 kismamának kell a Budapest Sportarénában lennie szombat délben.

A Guinness World Records pontos és szigorú előírásokat fogalmaz meg: a kísérletben például csak azok vehetnek részt, akik legalább 12 hetes terhesek, és ezt orvosi, védőnői igazolással vagy ultrahang felvétellel hitelesen igazolni tudják. Minden résztvevőnek ugyanabban a percben, ugyanott kell együtt lennie, ezért a rekordkísérlet helyszíne a Sportaréna egyik oldalsó lelátója lesz.

„A Babamama Expo az Aréna teljes küzdőterét megtölti, ezért az egyetlen lehetőség az maradt, hogy egy szinttel feljebb, a lelátókon hajtjuk végre a rekordkísérletet. Ezt a helyszínt fotózni is nagyon látványosan lehet – a közös, fentről készült fotó egyébként szintén Guinness követelmény. Ráadásul a kismamáknak is különleges élményt nyújt majd, hogy fentről láthatják a teljes rendezvényt  – teszi hozzá Fülöp Judit.

Az új rekord felállítása mellett az is nagyon fontos, hogy a résztvevők minden bennük felmerülő kérdésre választ kapjanak – legyen szó akár a várandósságról, akár a szülésre való felkészülésről, akár a gyereknevelésről. A rekordkísérlet támogatója, a KRIO Intézet jóvoltából minden kismama, aki részt vesz a kísérletben, ingyenesen tekintheti meg a Babamama Expót.

„Az a célunk, hogy a gyerekek és édesanyjuk életük minden szakaszában teljes biztonságban legyenek. Egy ilyen rendezvény támogatása kiváló lehetőség arra, hogy felhívjuk a figyelmet a már úton lévő következő generációra. A mi feladatunk vigyázni rájuk” – mondta Dr. Balogh István, a KRIO Intézet, Magyarország legnagyobb őssejtbankjának vezérigazgatója. Hozzátette: évek óta folyamatosan növekszik az intézetükhöz forduló leendő szülők száma, akik szeretnék eltároltatni az édesanya köldökzsinórvéréből kinyert őssejteket elővigyázatosságból.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2889 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x