Boomol az online társkeresés újév környékén
Címlap / Otthon / Boomol az online társkeresés újév környékén

Boomol az online társkeresés újév környékén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-29

Évről évre rekordot dönt az újonnan regisztráltak száma az online társkeresőkön. Az Affinitas GmbH Európa-szerte 35%-os növekedést jegyzett a 2012/2013-as évváltáskor az újonnan regisztráltak körében, és idén is hasonlóan kiugró érdeklődésre számít. 

Ha az év első hetén regisztráltak számát összehasonlítjuk az adventi időszak átlagával az Affinitas GmbHvalamennyi európai oldalán, a 2013-as év kezdetekor hirtelen 35%-os növekedést figyelhetünk meg. Karácsony hetében az egyedülállók Európa-szerte különösen aktívan vágnak a társkeresésbe. Újév körül a regisztrációk száma végül eléri tetőpontját és lassan visszaereszkedik az átlagos szintre.
 

Dr. Wiebke Neberich, az Affinitas GmbH tudományos szóvivője így magyarázza a robbanásszerű növekedést: „Az egyedülállók az ünnepek alatt végre szakítanak időt arra, hogy a magánéletükkel foglalkozzanak. Ekkor kerül előtérbe a társkeresés és hirtelen megugrik az aktivitás az oldalon. A trendet tovább erősíti a karácsony, a szeretet és a család ünnepe, amikor még inkább tudatosul a tartós, komoly kapcsolatra való igény. Ezért rengeteg egyedülálló rögtön meg is valósítja újévi fogadalmát, és regisztrál egy online társkereső oldalara.”
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3404 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x