Szakítsunk időt egy pár órát a házi kedvenceinkre!
Címlap / Otthon / Szakítsunk időt egy pár órát a házi kedvenceinkre!

Szakítsunk időt egy pár órát a házi kedvenceinkre!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Bizonyára sokan kedvelik az állatokat, ami nem is csoda, hiszen be tudják aranyozni az emberek hétköznapjait. Ha állattartásról beszélünk, az embereknek leggyakrabban a kutyák, és a cicák jutnak eszükbe.  

 Vannak, akik leginkább a kutyákat kedvelik jobban, viszont mások cicapártiak. A családi házaknál mindkét állatfajta előfordulhat. Ahányféle ember, annyiféle ízlés létezik, így számos kutyafajtát lehet kedvelni.
 
Sokan szeretik a németjuhászokat, mert könnyen taníthatóak, és ráadásul okosak is. Azonban vannak, akik a vizslát, vagy a kuvaszt kedvelik.
Azok a személyek is tartanak állatokat manapság, akik nem laknak családi házban. Azonban akik panellakásban élnek, sokkal jobban oda kell figyelniük kedvenceikre, hiszen nekik is vannak szükségleteik, amelyeket ki kell elégíteni.

Ráadásul egy belvárosi garzonban nem túl tágas tér áll rendelkezésre, hogy az állatok kellőképpen mozogni tudjanak. Ezért állatot csak annak érdemes tartania, aki kellőképpen odafigyel kedvencére, és törődik is vele.

Hogyan is lehet törődni egy kutyával például?
Elsősorban őt is etetni kell, továbbá játszani is kell vele, hiszen ő is igényli a törődést. A kutyusoknak nagy a mozgásigényük, így gyakran meg kell őket sétáltatni. Esetenként meg is kell őket fürdetni. A cicákkal más a helyzet. Nem kell sétáltatni, de még fürdetni sem szükséges őket. Azonban ételre nekik is szükségük van. A kutyák és a cicák másképpen fejezik ki érzelmeiket az ember felé. Ezeket fel kell ismerni, hiszen csak így válhatunk igazi állattartóvá.

Napjainkban megfigyelhető, hogy a friss házasok először egy háziállatot fogadnak örökbe azért, hogy megnézzék, hogyan tudnak róla gondoskodni. Ez azért fontos, mert később, ha gyermekáldásra kerül a sor, a kisbabáról is ugyanúgy meg kell tanulni gondoskodni.

Térjünk vissza azonban az állatokra, ugyanis nem csak kutyákat, illetve cicákat lehet tartani. Manapság a lovaglás mondhatni, hogy sportnak minősül. Vannak, akik lovakat is tartanak, azonban ehhez nagy terület szükséges.

Mind mindenre, így az állatokra is időt kell szakítania, hogy törődni tudjon velük. Azért, hogy minden körülmények között időben legyen, tekintse meg legújabb órakínálatunkat. Most női karórák széles tárházából választhatja ki az Önhöz leginkább illő darabot. A márkák között feltűnik az Excellanc Shirley, a Geneva Beauty Flower-Beige, valamint a Jay Baxter. Az Excellanc jellemzői: Rose gold színű óraház, dekoratív recés mintázattal. Fehér színű számlap, rose gold színű római számokkal. Rose gold és fehér színű fém szíjjal rendelkezik az óra. Továbbá Quartz szerkezet, márkagravírozott fém hátlap jellemzi még.

Az óraház átmérője: 38 mm. Teljes hossza:19 cm. A Geneva Beauty Flower-Beige-nek aranyszínű, kerek óraháza van. Beige színű, virágmintás számlap, aranyszínű pontjelzés, számok nélkül, továbbá Beige színű szintetikus bőr szíj, ezüstszínű csat, és fém hátlap, quartz szerkezet jellemzi.

Az óraház átmérője: 38 mm. A Jay Baxter karóra ezüstszínű, fém, kerek óraházzal rendelkezik, és gyönyörű cirkónia kövekkel van díszítve. Ezüst színű számlap, ezüstszínű arab számok és vonaljelzés, továbbá ezüstszínű fém szíj Quartz szerkezet, márkagravírozott fém hátlap jellemzi.

Azonban ha a macskákat kedveli jobban, oldalunkon találhat cicás mintázatú órát is.
További órakínálatért látogassa meg a www.mutatosora.hu oldalt, mert nem csak karórát, de akár asztali órát is találhat, amennyiben lakását szeretné otthonosabbá tenni. Továbbá ha egyik barátját, vagy barátnőjét is meglepné egyéb kiegészítővel, nézelődjön nyugodtan az oldalon.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 2586 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x