Muskátli a balkonon
Címlap / Otthon / Muskátli a balkonon

Muskátli a balkonon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A minap muskátlikat vettem. Akciósan. Most a kiskertem úgy néz ki, mintha egy gondos gazda évről évre rendesen átteleltetné, és gondozgatná növényeit, hogy tavasszal az újult színeiben ragyoghasson.  

A minap muskátlikat vettem. Akciósan. Most a kiskertem úgy néz ki, mintha egy gondos gazda évről évre rendesen átteleltetné, és gondozgatná növényeit, hogy tavasszal az újult színeiben ragyoghasson. Pedig nálam ez nem így van.


A múlt éven a pincébe levitt muskátlik az enyészeté lettek. Ezért aztán utánanéztem, hogyan is kell majd jövőre tennem ezekkel az új tövekkel.


Mint kiderült, egyik legelterjedtebb virágunk a muskátli, amelynek sokféle változata közül nálunk az ablakládában, az erkélyeken és a virágágyakban is leggyakrabban a piros virágút láthatjuk. Ez emberek valószínűleg azért kedvelik annyira ezt a növényt, mert nagy előnye, hogy megfelelő helyen és rendszeres öntözéssel szinte állandóan virágzik. Ha olykor némi neki való tápszeroldattal megöntözzük, esetleg megpermetezzük, és az elszáradt virágzatoktól megszabadítjuk, meghálálja gondoskodásunkat.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 14639 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x