Kedves Szomszédaim, miben tudok segíteni?
Címlap / Otthon / Kedves Szomszédaim, miben tudok segíteni?

Kedves Szomszédaim, miben tudok segíteni?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Segítségnyújtásra buzdítanak a fiatal videósok. Az időseket segítő összefogás a miutcank.hu oldalról indult, és a jelenleg leggyorsabban fejlődő közösségi platformon, a TikTokon szélsebesen terjed a tizenévesek körében.  

Népszerű TikTokkerek álltak a Follow Me Influencer marketing ügynökség és az ArvaliCom kommunikációs ügynökség kezdeményezése mellé, amelyet aztán a miutcank.hu közösségi oldal is felkarolt. Néhány nap alatt már közel háromszázezer főt sikerült a több mint egymilliós összeléréssel rendelkező népszerű fiataloknak megszólítaniuk.

A
miutcánk.hu-n lehet jelezni, ha valakinek vagy akár önmagunknak, de legfőképp az idős embereknek segítségre van szüksége, és itt körül is lehet nézni, hogy a saját biztonságunkat is védően mi magunk, az ismerőseink, a szomszédaink hogyan tudnak másoknak szervezetten segíteni.

Számos népszerű TikTokker azonnal a jótékonysági akció mellé állt. Ők a TikTok oldalukon és Instagram felületeiken népszerűsítik az akciót. Üzeneteik néhány nap alatt már több mint 300 000 emberhez értek el.

A miutcank.hu arra is buzdít mindenkit, hogy az alábbi plakátot töltsék le a weboldalról (KATTINTS IDE A PDF-ért!), és ragasszák ki minden egyes lakóházban, így még több idős, rászoruló emberhez jut el a segítségkérés lehetősége.


A résztvevő TikTokkerek: Zömbik Jázmin, Makk Adrienn, Szilágyi Cintia, Tatár Tomi, Padányi Máté, Varga Bettina, Chizy, Csorvási Tamás, Nasz Dani, Beri Márkó, Juhász Viktória, Liszkai Márk, Nikosz Niki, Makovics Tina, Gódor Titanilla.

 

A TikTok napjaink leggyorsabban fejlődő közösségi média platformja, amelyet már több mint 1,5 milliárdan töltöttek le. A döntően 15 másodperces videók készítésére és megosztására alkalmas appot főképp a 10-25 éves korosztály használja, olyanok, akik valami dinamikusabbat, őszintébbet kerestek a Facebook-nál. A TikTok jelenleg a világ legértékesebb startupja, tavaly 75 milliárd dollárra becsülték az értékét.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1177 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x