Baby&More webáruház, a Nosiboo termékek hivatalos forgalmazója...
Címlap / Otthon / Baby&More webáruház, a Nosiboo termékek hivatalos forgalmazója

Baby&More webáruház, a Nosiboo termékek hivatalos forgalmazója

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-08

Nagyon rossz látni, ha gyermekünk beteg, és a nátha, illetve a felső légúti betegségek miatt alig kap levegőt. Szeretnénk számukra ezt az időszakot könnyebbé tenni, amiben sokat számít a rendszeres orrszívás, hiszen az orrfújásban a kicsik még nem annyira ügyesek. Itt a Nosiboo!  

 Az ősz és a hideg, esős idő beköszöntével együtt sajnos megérkezett a náthás időszak is. A bölcsődébe és az óvodába járás csak fokozza a helyzetet, hiszen a gyerekek mindenféle betegséget összeszednek ebben az időszakban. Nagyon rossz látni, ha gyermekünk beteg, és a nátha, illetve a felső légúti betegségek miatt alig kap levegőt. Szeretnénk számukra ezt az időszakot könnyebbé tenni, amiben sokat számít a rendszeres orrszívás, hiszen az orrfújásban a kicsik még nem annyira ügyesek. Ehhez persze elengedhetetlen egy jó minőségű és hatékony orrszívó készülék, amitől nem riadnak meg a gyerekek.

Nem csak a gyermeknáthára kell azonban gondolni, hanem az újszülöttkori légzésbiztosításra is, hiszen a csecsemők kb. 6 hónapos korukig kizárólag az orrukon keresztül tudnak lélegezni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a rendszeres orrszívással szabaddá tegyük a légutakat, így megteremtve számukra a nyugodt pihenést és a problémamentes táplálkozást. 


 
A Baby&More tulajdonosaiként, és mindemellett szülőként, mi is sokszor szembesültünk az orrfolyás és orrdugulás problémájával gyermekeinknél, ezért szerettük volna megtalálni a tökéletes megoldást. Egy olyan orrszívó készüléket kerestünk, ami praktikus, hatékony, és nem riasztja meg a gyerekeket a hangos működésével. Szerencsére hamar rátaláltunk a Nosiboo orvostechnikai eszközre, ami teljes mértékben bevált számunkra, ezért amikor megalapítottuk a webáruházat, egyértelmű volt, hogy ezeket a termékeket fogjuk forgalmazni, hogy vevőink számára a legjobbat nyújtsuk.
 
A Nosiboo termékek ötlete 2 mérnök apuka fejéből pattant ki, akik az eldugult orr miatti átvirrasztott éjszakákra szerettek volna megoldást találni. Két év volt szükséges ahhoz, hogy a kutatást, fejlesztést és tesztelést követően piacra dobhassák a Nosiboo PRO forradalmi orrszívó készüléket. A termék igazán nagy sikert aratott, több díjat is elnyertek, ami azt bizonyítja, hogy valóban egy hasznos és segítő eszközt tudtak megalkotni.
 
A Nosiboo kínálatából 2-féle orrszívó érhető el a Baby&More webáruházban, melyek mindegyike egy könnyen tisztítható, BPA mentes orvostechnikai eszköz. A Nosiboo PRO egy elektromos, prémium kategóriás orrszívó, amely elsősorban otthoni használatra lett kifejlesztve. Ez az eszköz kényelmesen, gyorsan és hatékonyan távolítja el az orrból a váladékot, és a szabályozható szívóerőnek köszönhetően tökéletesen igazodik a baba igényeihez. A Nosiboo GO egy hordozható, könnyen újratölthető és erőteljes orrszívó, amely bárhová elkísér utazásaid során. Az UPT, vagyis a légszállításon alapuló technológia garantálja az állandó magas szívóerőt, de emellett kellő gyengédséggel üzemel. 
 
A Baby&More webáruházban a fent említett orrszívókhoz kiegészítők is megtalálhatók a kínálatban. Mivel évek óta használjuk a terméket, ami valóban be is vált, ezért nyugodt szívvel ajánljuk minden kisgyermekes szülő számára.

Ráadásul október 31-ig a vásárlás végösszegéből 5% kedvezményt is biztosítunk. Ne szalaszd hát el a lehetőséget, szerezd be mielőbb ezt a tökéletesen kifejlesztett, hasznos és praktikus eszközt, hogy megkönnyítsd gyermeked légzését! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 1067 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x