A műanyag szerszámosláda a rendezett műhely lelke
Címlap / Otthon / A műanyag szerszámosláda a rendezett műhely lelke

A műanyag szerszámosláda a rendezett műhely lelke

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

Ott, ahol bármilyen szerelési munka folyik - legyen az egy profi műhely vagy egy otthoni garázs - bizony szükség van az ideális szerszámosládára. Hiszen már önmagában az alap szerszámok és a kis alkatrészek is tárolásra szorulnak. Egyrészt korrodálódhatnak, másrészt elveszhetnek.  

 Ezen opciók közül pedig mindkettő igen bosszantó akkor, amikor éppen szükség lenne valamire. Ezek a műanyag szerszámosládák viszont most megoldják az ilyen jellegű gondokat.

Miért fontos, hogy miként tároljuk a szerszámokat?


Ahogy fentebb is szó esett róla, alapvetően ennek kétféle oka van. Egyrészt ha nem megfelelően tároljuk a szerszámokat, legyen az egy kézi csavarhúzó vagy akár csavarbehúzó, bizony nagyon könnyen korrodálódhatnak vagy elromolhatnak még akkor is, ha zárt térben várják a sorsukat. A másik ok pedig az a kényelem, amit akkor érezhetünk, amikor szükség van egy szerszámra, mi pontosan tudjuk, hol találjuk és mikor kinyílik a szerszámostáska teteje, valóban ott is van. Éppen ezért nem kérdés, hogy egy praktikus, személyre szabható szerszámosládának mindenhol helye van.


Sokszor elég a legkisebb 
 

Ha valaki alapvetően nem nagy ezermester, viszont az alap szerszámok számára mégiscsak szükség van megfelelő elhelyezésre, akkor a kis méretű, műanyag szerszámosládák lesznek számára a nyerők. Hiszen így mindennek meglesz a helye, nem kell többé egy-egy váratlan helyzet során azt keresni, hova is tettük legutóbb a csavarhúzót vagy a kalapácsot. Ezekben a kis méretű táskákban rendszerint van egy praktikus, kivehető szerszámtartó tálca, helyet kap benne egy többrészes rendszerező az apróságok számára, sőt, sok áttetsző fedéllel is rendelkezik az optimális áttekintés érdekében. Méretükből adódóan pedig bőven elférnek egy polcon vagy akár a kocsi csomagtartójában is.

 

Praktikus boxok azoknak, akik kinőtték a legkisebbet

 

Persze vannak olyan típusú barkácsolók, akik egy idő után belelendülnek a kétkezi munkába, így lassan kinövik a legkisebb szerszámosládát. Nos, pont nekik készültek azok a jóval több tárolóhellyel felszerelt boxok, amelyek rendszerint nem csak a kézi, de az elektromos szerszámok, töltők és akkumulátorok hordozásához és tárolásához is ideálisak. Sőt, sok esetben az azonos típusú szerszámosládák egymásra rakhatók, így könnyedén kombinálható akár több doboz is.

 

Amikor igazi nagyágyúra van szükség 


Amikor valaki már túlnő a fentieken és a munkája vagy a hobbija szempontjából már rengeteg szerszámra és kiegészítőre van szüksége, akkor a strapabíró, húzható szerszámostáskák jelenthetik a megoldást. Ezek a rendkívül ütésálló tárolók általában több kivehető szerszámtartó panellel rendelkeznek, van bennük külön dokumentum tartó zseb, valamint több szereléktartó fiók is. Sőt, létezik olyan modell is, amely időjárásálló tömítéssel rendelkezik, így az időjárás viszontagságai ellen is véd. Vagyis akár egy esős napon is bátran újra lehet vele kelni, ha éppen arra van szükség, a szerszámok szárazak maradnak. A megerősített terepkerekeknek hála pedig a nehezen megközelítő helyeken sem kell cipelni, bátran lehet magunk után húzni. Ez pedig sok esetben nagy kincs.

A fentiek alapján jól látható, hogy a különböző szerszámtartók mindegyike nagyon hasznos lehet ott, ráadásul a széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja közöttük a számára leginkább megfelelőt. Legyen szó egy otthon használt egyszerű csavarhúzó – kalapács – harapófogó trió tárolásáról vagy komolyabb készlet megbízható elpakolásáról, létezik hozzá ideális szerszámostáska, amely nagyban megkönnyíti a hétköznapokat és az eszközökkel végzett munkát.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 710 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x