Minden sikeres férfi mögött egy szerető anyuka áll?
Címlap / Otthon / Minden sikeres férfi mögött egy szerető anyuka áll?

Minden sikeres férfi mögött egy szerető anyuka áll?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-04

Pál Tamás színész-énekes nagyon jó kapcsolatot ápol édesanyával. Ildikó nemcsak a fellépésein állandó vendég, hanem sokszor együtt is nyaralnak.  

 

Egy korábbi – a tengerentúli Harvard Egyetemen végzett – kutatás igazolta, hogy azok a férfiak, akik még felnőttkorukban is úgymond „anyásak”, vagyis akiknek szeretetteljes a kapcsolatuk az édesanyjukkal, azok kiegyensúlyozottabbak, sőt sikeresebbek, mint azok, akinél ez hiányzik.

A színész-énekes Pál Tamás az élő példa erre! A tehetséges előadó gyermekkora óta „anyás”, és ez felnőttkorára sem változott! Tamás a mai napig kikéri édesanyja véleményét döntései előtt, sőt a mama a legfőbb kritikusa is egyben.

 

Ma már ő viszi nyaralni az anyukáját

Tamás jelenleg is egy fedél alatt, de külön lakásban él a már nyugdíjaskorú édesanyjával, Ildikóval. Szó szerint mindenben számíthatnak egymásra!

Ha kell az anyuka veszi át a fia átrendelt csomagokat, segít neki a takarításban vagy épp a teregetésben. Tamás viszont akkor ugrik, ha az anyjának elintéznivalója van a városban! Ilyenkor ő hozza-viszi Kati nénit, hogy ne egyedül kelljen tömegközlekednie. Sőt, a mama rendszeresen elkíséri fiát annak vidéki vendégszerepléseire, melyek után őszinte kritikákkal segíti gyermekét, hogy produkciói még jobbak legyenek.

 

Világkörüli útra vinné anyukáját

Tamás még gyerekként ígérte meg anyukájának, hogy mindazt a jót, amit tőle kapott egy világkörüli úttal fogja egyszer meghálálni. A terv azonban egyelőre csak terv maradt, minek megvalósításáról azért még nem mondott le az énekes!

Rövidebb, de annál izgalmasabb utazásokra viszont rendszeresen elviszi anyukáját! Legutóbb például AZ ÉV HOTELE ötödik évadának második epizódjának szállodatesztelőiként kerestek fel két szálláshelyet! Ha nem láttad az adást, bármikor viszanézheted az RTL Most-on! 

 

 

 

Tamás és édesanya a szállodateszteléssel egybekötött pihenésüket Hajdúszoboszlón kezdték, ahol a Hungarospa Thermal Hotel vendégei voltak.

 

Hungarospa Thermal Hotel***, Hajdúszoboszló

A szálloda Hajdúszoboszlón található, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának közvetlen szomszédságában. Az ide látogatóknak egész évben korlátlan átjárási lehetőségét biztosítanak a Gyógy- és Strandfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és még az Árpád uszodába is! Az épületben helyet kapott egy teljes gyógyászati részleggel felszerelt fürdő egység. A szálloda gyógyrészlegén 3 különböző hőmérsékletű benti- és 1 kinti medence kapott helyet, melyekhez további kikapcsolódást nyújtanak az infra- és finnszaunák, illetve gőzkabinok is. Kiegészítő szolgáltatásként választhatóan a vendégek az Aquapark, vagy a Prémium zóna belépőjegyeire is jogosultak. A magyaros és regionális ízeket is felsorakoztató nemzetközi konyha mellett egy nyári terasszal bővített, 180 férőhelyes étterem biztosít kényelmes lehetőséget a félpanziós étkezést igénybe vevő vendégeinknek.

További információ: https://www.hungarospa.hu/en/hotel

 

 

 

Tamás és Ildikó szállodatesztelése nem ért véget Hajdúszoboszlón. A hétvége második felét Tiszaugon töltötték, a Club Hotel Pegasusban.

 

Club Hotel Pegazus****, Tiszaug

Tiszaug település a Tisza bal partján található Csongrádtól északra, Bács-Kiskun megyében. Az itt létesült négycsillagos Club Hotel Pegasus a környék legnépszerűbb családias jellegű szállodája számos szolgáltatással, mely rendkívül alkalmas céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására, melyhez számos programot is nyújt: külső-, belső medence, 120 méteres vízi-csúszda, strandfoci, strandröplanda, vizi sí, jet-ski, vagy éppen extrém buggy. A szállodában egyaránt jól érezhetik magukat mind a csendesebb, mind az aktívabb pihenésre vágyók is. A szálloda színvonalas éttermében a hagyományos magyar fogások mellett természetesen tiszai halételek megtalálhatók

További információ: https://www.clubhotelpegasus.hu

 

 

 

Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán  adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap délig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába ahová a szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

 

Vasárnap az alföldi régió két újabb szállodáját ismerhetitek meg

Vasárnap folytatódik AZ ÉV HOTELE versenyben az alföldi szállodák felfedezése, amelyben a nyíregyházi Sziget Hotel****, és Danapatajon található Waterfront Logde**** kerül a szállodatesztelők nagyítója alá. A két szálláshelyet ezúttal Czanik Balázs és kedvese, Kriszta próbálja majd ki, és ezt most vasárnap ti is megnézhettek 12:15-kor az RTL Klub műsorán.

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL Klub műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják, hogy kipróbálják azokat.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 465 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x