A fatálalókkal az étkezések bensőséges hangulatáért
Címlap / Otthon / A fatálalókkal az étkezések bensőséges hangulatáért

A fatálalókkal az étkezések bensőséges hangulatáért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Nem mindegy, hogy milyen étkészlet, evőeszköz szett és tálaló szolgál a közös együtt (l)evéshez. Sőt, mindez akkor sem mellékes, ha aktuálisan társaság nélküli az asztalhoz ülés.  

 Hogy miért? Azért, mert kimondva-kimondatlanul ezek a részletek arról szólnak, hogy ki-mennyire becsüli nagyra magát? Mi az, amit megenged, amit képes elfogadni, amivel tulajdonképpen tiszteletet tanúsít önmagával és mindenkivel szemben? Ez első hallásra akár furcsa hozzáállásnak is tűnhet, de a gyakorlat mégis azt igazolja, hogy egészen más élmény mondjuk egy bükkfából remekelt tányérból enni, mint egy műanyag dobozból falatozni.

A fatányérok, fatálalók egy lapon emlegethetőek a műanyag variációkkal?

Nem, semmiképpen sem! Óriási a különbség közöttük. A fa és a műanyag soha nem hozható közös nevezőre. Utóbbi gigantikus ökológiai lábnyomot hagy maga után. Mára ez már köztudott tény. Sokáig, azonban ezt nem is sejtették az emberek. Ahogyan azt sem, hogy mennyi káros anyag oldódhat ki használat közben és hogy milyen bonyolult a lebomlási folyamat. Ráadásként a baktériumok kifejezetten szeretik azt a felületet, amit a műanyag számukra biztosít.

A fa a természettel, a természetességgel egyenlő. Alapvető tulajdonsága, hogy antibakteriális, tehát a bacilusok jelenlétével egyetlen pillanatig sem kell számolni. Mindennek tetejében nem tartalmaz semmiféle mérgező adalékanyagot, s a lebomlása is abszolút környezetbarát.
 

A fatányérok, fatálalók a régi korok újra felfedezett ajándékai?

Tulajdonképpen igen! Nem csoda, hogy régen annyian ragaszkodtak hozzájuk. A tartósságuk amúgy kiemelkedő, tehát könnyedén előfordulhat, hogy azok az edények, amik most a családi asztalt ékesítik évtizedekkel később örökölt generációs ereklyékként élik tovább az életüket.
 

A fatányérok, fatálalók idővel visszahozzák az árukat?

Igen, mégpedig rövid időn belül. Mert mindaz a pozitívum, szépség, kellem, ellenállóság, könnyű kezelhetőség, amit ezek a fa tálaló szettek kínálnak megfizethetetlen értékkel bírnak. Hosszú távon pedig ahogy arra utaltunk végképp sokszorosát termelhetik meg a rájuk költött összegnek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 587 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x