Az ünnepek elmúltával is gondoljunk a rászorulókra!
Címlap / Otthon / Az ünnepek elmúltával is gondoljunk a rászorulókra!

Az ünnepek elmúltával is gondoljunk a rászorulókra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Így tettek azok az önkéntesek is, akik Budapestről szállítottak tartós élelmiszerből, higiéniai szerekből és pipereáruból álló adománycsomagokat két debreceni alapítványnak. 

Mind a Tündérkör, mind a Gyermekremény Alapítvány rászoruló gyermekeket támogat Debrecenben és környékén. Ezen a kategórián belül is a tartósan beteg, sérült vagy fogyatékossággal élő gyermekeket nevelő családok sorsa a legnehezebb, különösen az év elején. Ez nem csupán az ünnepek miatti költekezés következtében van így, hanem azért is, mert a decemberben megkapott dupla családi pótlék után a januári kimarad.


Továbbá az adakozó szellem is inkább az ünnepek idején erőteljesebb – akár a civil lakosságról, akár cégekről, szervezetektől legyen szó –, így számos esetben fordul elő, hogy a rászorulókat támogató alapítványok, szeretetszolgálatok is gondban vannak az újév kezdetén, mivel ilyenkor egyre többen fordulnak hozzájuk segítségért.


Ezért indultak útnak Budapestről a szcientológus önkéntes lelkészek épp az év elején a Gyermekreményhez és a Tündérkörhöz Debrecenbe, hiszen tudatában vannak, hogy a január az év egyik legkritikusabb hónapja a nehéz sorsú gyermekek és hozzátartozóik számára.

Az év kezdetén minden adomány, amely könnyítheti a hátrányos helyzetűek sorsát, nagyon nagy segítség.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)
 
 
[ 1059 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x