HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-03-23
Címlap / Otthon / Az indigó-gyerekek nagyon betegek!

Az indigó-gyerekek nagyon betegek!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-03-23

Mennyi titok rejlik testünkben! Már negyvennégy éve kutatom a testet, hogy egyetlen kezelés alatt gyógyuljon meg az ember. De ez hiú ábránd, mert oly sok az emlék az ember testében, a sejtekben, hogy képtelenség lenne az a vágyam, hogy egyetlen kezeléssel minden szerv meggyógyuljon.  

 

Mennyi titok rejlik testünkben! Már negyvennégy éve kutatom a testet, hogy egyetlen kezelés alatt gyógyuljon meg az ember. De ez hiú ábránd, mert oly sok az emlék az ember testében, a sejtekben, hogy képtelenség lenne az a vágyam, hogy egyetlen kezeléssel minden szerv meggyógyuljon.

Ha Jézus idejét nézem és az akkori embereket, azt látom, hogy abban az időben is szenvedtek, éheztek, rettegtek, reméltek, hittek. De azok az emberek, Jézus egyetlen érintésétől meggyógyultak, s ha hitték, hogy ez így is marad, akkor gyógyult maradt a test. Ha nem tudták megőrizni a hiten keresztül az egészséget, akkor viszont újra visszaestek a betegségbe.

HarmoNet tipp:
Alma és fája fórum >>

A gyógyulás nem hit kérdése
Ahhoz a kezeléshez, amit én teszek az emberekkel, nem kell az adott ember hite. Itt az én hitem van benne a kezelésben, ahhoz, hogy meggyógyuljon
, és több kezelés után, a hite nélkül gyógyul meg. Viszont úgy látom, hogy a kezelések során, megjön a hit, felébred benne az ősi Isten-érzés. Hogy van Isten, de nem az az Isten, amit az egyházak árulnak, hanem egy más, egy tiszta érzés, amivel érzi Isten jelenlétét a kezelésnél is, és vele marad, őrzi magában továbbra is, mert minden sejtje Istent itta kezelés alatt.

Jézus sem kérte tőlem soha, hogy higgyem őt, és én sem kérem a beteget, hogy higgyen, csak a kitartását kérem, hogy jöjjön el többször, mert több kezelés kell a gyógyulásig. A teljes megtisztulásig sorozatos kezelések útján jutunk el. Jézus idejében nem volt ennyi méreganyag, amit most csak több kezeléssel lehet feloldani a testben. És hiába távozik testéből, újra töltődik, mert minden étel rejt magában valamilyen káros anyagot, aminek már a gyermekek is áldozatai, mert a sejtjeinkig ívódott már belénk, amiből a gyermek lesz. Hogyan legyen egy gyermek egészséges akkor, ha méreggel telt sejtből fejlődik a teste, és már a magzati kor alatt is kapja tovább a méreganyagokat? Ki ezért a felelős? Ki állítja már meg ezt az egész folyamatot? Hiába van most hited, ha mérget eszel reggel, délben, este. Nem oldja fel a hited a mérget a testedben.

Hiába imádkozol gyermekedért ember, ha a méreg ott van benne, ami öl és pusztít. Vibráló gyermekek születnek, akik nem képesek figyelni, nem tudnak egy pillanatig sem nyugton maradni, mert nem érzik jól magukat. Így válnak egyre agresszívabbá is, nem érzékelik, hogy mit okoznak társaiknak, mert az érzékelésük zűrzavaros, nem kifinomult. Túl aktívak, mert az idegrendszerük beteg. Nyitott tudattal születnek, így mindenre reagálnak, misztikusak és látók. Összekeverik az anyagi világot más világokkal.

Nem zsenik, csak mások
A tudatuk nem lassan és fokozatosan ébred fel az élet felismeréséhez, ahogy kellene. Ezek a gyerekek mindent egyszerre akarnak, amit a boltban meglátnak, de játszani egy percig sem képesek. Mozgásuk fékezhetetlen, nincs veszélyérzetük, nincsenek félelmeik, mert a tudatuk nem képes felfogni, szelektálni a dolgokat. Amitől óvakodniuk kellene, azt sem érzékelik. Ezeknek a gyerekeknek az aurájuk valóban indigókék színű, éppen a nyitott tudat miatt, melyen tisztán átjön az információ.

Csak látszólag zsenik ezek a gyermekek. A zseni ember nem így kezdi életét! A zseni figyel, felismer, és megy tovább az úton, magasabb szintekig. A zseninek van intelligenciája. De ezeknek a gyerekeknek valójában viselkedési problémájuk van. Nem zsenik, az indigószínű gyerekek, akikről már számtalan dicsérő könyvet írtak, hanem betegek.

Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[58312]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x