Hetedíziglen megtorolva
Címlap / Otthon / Hetedíziglen megtorolva

Hetedíziglen megtorolva

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A biblia egyértelműen rendelkezik erről. Hetedíziglen tovább mennek a családi bűnök. Sokáig nem értettem, miről van szó, míg nem találkoztam a pszichológia családi mintáinak elméletével, a pszichikus örökségünk tényeivel.  

A biblia egyértelműen rendelkezik erről. Hetedíziglen tovább mennek a családi bűnök. Sokáig nem értettem, miről van szó, míg nem találkoztam a pszichológia családi mintáinak elméletével, a pszichikus örökségünk tényeivel. És akkor megértettem, mi ez a hetedíziglen dolog, de azt, hogy ezt akár meg is szakíthatom, akkor még nem gondoltam. Pedig van rá módszer. A Hellinger- féle családállítás módszereivel.

A 81 éves Bert Hellinger filozófus pszichiáter, nem régiben 4 napot töltött a Budapesten. Bemutatójára lapunk is hivatalos volt.

Hová tartozunk?
Elsőként és legjobban saját szülőanyánkhoz. Attól függően, hogy édesanyánk mennyire tudott nekünk biztonságot adni és hogy gondoskodott rólunk, mennyire ölelt és évdelmezett bennünket éljük meg a védettség, vagy a magunkra hagyottság érzését. Ez az odatartozás végigkíséri életünket.

Szerelmi kötelék, vagy kapaszkodás a társba?
Amikor már otthagyjuk az eredendő családunkat, akkor egy másik emberhez, egy párkapcsolatban szeretnénk odatartozni. Talán a szereteten és a szerelmen túl is, a legfontosabb annak a biztonságnak a keresése, amely a valakihez tartozás szükségletéből ered. Bármilyen nagy is a szerelem első látásra, de a szenvedély elmúltával már „csak” az marad fontos, hogy megbízhatunk-e a másikban annyira, hogy ő velünk marad, vagy hogy ő megbízhat-e bennünk annyira, hogy nem hagyjuk el; jóban-rosszban vele és mellette maradunk-e.

Bizonytalan kapcsolat – halálra ítélve!
Ha a kapcsolaton belül nincs meg ez a biztonság, akkor a résztvevők normális esetben tovább fognak állni ebből a viszonyból, abnormális esetben függőség jön létre, mely a boldogságot lehetetlenné teszi.

Szerelem – második látásra
A szerelem második látásra sokkalta fontosabb, mint első látásra. Akkor ugyanis még nem látjuk egymást, elvakít a szenvedély, és csak úgy dől belőlünk egymás felé a pozitív energia. De ha már elkezdődik az együttélés, jönnek a problémák, és ha ilyenkor nem tudjuk elfogadni a másikat pontosan olyannak, amilyen, akkor beindul az elválás folyamata. A szellem erejével szeretetünket mindenki felé fordíthatjuk, és nem zárunk ki senkit sem az életünkből.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 13438 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x