Amikor a kedvenc mentette meg a gazdiját
Címlap / Otthon / Amikor a kedvenc mentette meg a gazdiját

Amikor a kedvenc mentette meg a gazdiját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Kétség nem fér hozzá, hogy senki nem szereti annyira az embert, mint a kutyája. Ha gazdi vagy, lehetsz sánta, görbe, jó- vagy rosszindulatú, a kutyád képes az igaz lelkedet szeretni, s melletted maradni gazdagságban, szegénységben - ha nem űzöd el magadtól.  

Kétség nem fér hozzá, hogy senki nem szereti annyira az embert, mint a kutyája. Ha gazdi vagy, lehetsz sánta, görbe, jó- vagy rosszindulatú, a kutyád képes az igaz lelkedet szeretni, s melletted maradni gazdagságban, szegénységben – ha nem űzöd el magadtól.

A midwife
Edit, huszonnégy éves fiatalasszony kisbabát várt. A nyolcadik hónapban volt, férje éppen vidéken tartózkodott. Váratlanul megindultak nála a szülőfájások, éppen csak telefonálni tudott a mentőkért.

Bement a fürdőszobába, de hívta magával tíz hónapos nőstény cseh-farkas kutyáját, Lilit is. Edit kisfia a fürdőkádban született meg, az asszony még elvágta ollóval a köldökzsinórt, majd hátrahanyatlott és elájult. Lili észlelte a helyzetet, a kádba ugorva szájával óvatosan megfogta az újszülött lábát, és kiemelte a vízből. Letette a kőre a fürdőkád mellett, nyalogatni kezdte, majd szájacskájába levegőt fújva várt, amíg a mentő megérkezett. A gyermek jól lélegzett, amikor rátaláltak, az asszony elbeszélése, a kutya és a fiúcska állapota alapján rakták össze a történetet.

Az apát telefonon értesítették, hogy gyermekét és feleségét a közeli kórházba szállították. A kisfiú életerős, egészséges volt, bár kis súllyal született, hamarosan megtanult szopni, két héttel később szülei hazavihették a kórházból. A szomszédok pártfogásba vették egy időre az okos életmentő kutyát, aki boldog csaholással köszöntötte hazatérő családtagjait.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 9306 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x