Terülj-terülj asztalkám - nagy pasikalauz
Címlap / Pasizás / Terülj-terülj asztalkám - nagy pasikalauz

Terülj-terülj asztalkám - nagy pasikalauz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Terülj-terülj asztalkám az élet. Ott sorakoznak előtted a szükségleteidet tökéletesen kielégítő "eszközök". Fogalmazd meg, hogy mire vágysz, és csak előre. A kérdés csak az, hogy kitől mit is várhatsz, ugye? Nesze neked egy kalauz, hogy könnyebben kiigazodhass az élet nagy katalógusában - a tisztelet a kivételnek elv itt is érvényes!  

  1. A buta focista
Ez a típus érzelmileg nem túl sokra képes. Faként fekszik az ágyban melletted, berak, kivesz, viszlát. Ennyi. A kapcsolatba is kábé ilyen intenzitással viszi be az érzéseket. Csak annyit, hogy ne érezze rosszul magát attól.

Akkor mégis mivel vesz  le a lábadról? Csodaszép testével, csábos mosolyával, bosszantó egoizmusával. A titka oly egyszerű: tisztában van a képességeivel, és él is vele. Ha pedig bármilyen negatívum van benne, azt szexepilként adja el a nőknek, akik bekajálják a magas fokon űzött, régóta tökéletesítgetett marketingfogást. Egy percig nem kételkednek abban, hogy Mr. Tökéletes valóban az. 

Na az ilyen pasival ne kezdj, ha komoly kapcsolatra vágysz. Felesleges. Csak gondolj bele. Az ő tökéletességéhez sohasem érhetsz fel. Ha meg mégis bekerülsz az életébe, egy semminek fogod érezni magad, mert hát ő a tökéletes, és ezt éreztetni is fogja veled. Még akkor is, ha szeret. Valóban szükséged van erre?

Naná - ha csak szexre vágysz. Akkor ő a legtökéletesebb. Jön, lát, teszi a dolgát, és elmegy. Nem kell napi átlag egy órán át azt hallgatni, hogy mi volt a meccsen. Oda rakod, ahova szeretnéd, és kész. Ennyi. Nincs kötelezettség, semmi komoly.

2. Anyuci kedvence

Jól jegyezd meg: Anyuci kedvence csak barátnak való. Egyéjszakás kapcsolatba még véletlenül sem megy bele, ugyanis anyunak el kell számolnia minden percéről, egy fél órás kihagyás pedig világháborút eredményezne Anya és közte. Ezt pedig nem kockáztathatja meg.

Egy-két felszínt karcolgató beszélgetésből rájöhetsz, hogy ki tartozik ebbe a kategóriába. Menni fog, hidd el. Ha pedig a rózsaszín ködnek betudhatóan részt veszel egy ilyen kapcsolatban, rövid időn belül azon kapod magad, hogy a második vagy. Mert anyu az első. Ha pedig anyu nem szeret, akkor mehetsz a levesbe. Picifia állandó lelki ismeretfurdalással tűzdelve éli át a veled töltött órákat, töménytelen bénasággal fűszerezve. Mert valljuk be, ezek a fiúk annyira sem képesek, hogy kibontsanak egy üveg bort. Hogy is lennének? Anyuci majd kibontja helyettük. Egy ilyen pasi teljesen életképtelen. Nincs rá szükséged. Maximum barátnak. Szóval pasiként mehet a kukába.

3. A lelki sérült

Ha úgy gondolod, lelki segítőnek, pszichológusnak vagy fénymunkásnak születtél le a földre, akkor hát hajrá. Éveid mehetnek rá arra, hogy blokkokat és gátakat szakítasz, illetve oldasz fel benne, és talán mire végzel, valaki újfent le is csap rá. Lenyúlja kitartó munkád gyümölcsét, te pedig értetlenül bámulsz ki a fejedből, hogy ez most akkor mi volt.

Párkapcsolat kilőve. Ám érdemes megfontolni az egyéjszakás kalandok lehetőségét esetükben, ugyanis attól, hogy van egy-két kattanásuk, arra még felhasználhatók, amire szükséged van. Sőt, éppen emiatt, gyakran kifejezetten szenvedélyesek vagy különleges élményt nyújtanak az ágyban. Egy éjszakára. Aztán meg nyugtathatod magad azzal, hogy te csak okoztál neki egy jó éjszakát. Úgysem bővelkedik bennük...

4. Hősszerelmes-romantikus

Ajtót nyit, séta közben átpakol a jobb oldalára, mert hogy ott a helyed. Lesegíti a kabátot, és minden apróságra odafigyel, gyakran ezzel megteremtve benned a teljes zavart. Egy ilyen pasit nincs szíved csak egy éjszakára felhasználni. Ő a biztos párkapcsolat tökéletes főszereplőjét alakíthatja. Odafigyel rád, törődik veled.  Igazi nő lehetsz az oldalán, olyan, amilyen még talán eddig sosem voltál. És valljuk be: a lelke mélyén minden nő erre vágyik.

5. A kitartó

Más szóval: ő az, aki nem ért a szóból. Neki aztán mondhatod, hogy nem, ő azt egyértelmű igennek veszi. Na most ha jól néz ki a pasi, felesleges kikoptatni az életedből, inkább használd fel. Barátnak semmiféleképp, mert egyre mélyebb érzelmek alakulnak idővel ki benne, de egy-két éjszakára talán ő jelentheti a tökéletes megoldást.

6. Az elérhetetlen

Imádjuk őket. Ragyognak, magabiztosak, és tökéletesen néznek ki. Kihangsúlyoznám az utóbbit: néznek ki. Mert belülről általában rohadnak, de ez már mellékes. Mindenesetre játsszák az elérhetetlent, eljátszva lányok tucatjainak fantáziájával, ugyanis kivétel nélkül mind azt hiszi: ő lesz az, akinek megnyílik, akinek megadja magát. Aztán csak nem fogja.

Ez az a pasi típus, akivel a legóvatosabbnak kell lenned, ugyanis rövid időn belül ellophatja a szívedet. Persze össze is töri azt, mert megnézi, és úgy gondolja, jó neki egy egyszerűbb is, ami nem jár plusz macerával. Mert van ilyen is körülötte. Aztán hupsz! Már le is ejtette, az pedig darabokban hever. Na ő Mr. Elérhetetlen. Ágyba be, ágyból ki, de ennyi. Felesleges többet belegondolni.

7. Nem beszélni magyart

Tudom, tudom… Kinek kell egy csador a fejére? De attól még ki lehet próbálni, hogy milyen úgy eltölteni egy éjszakát, hogy a magyar  helyett, angolul halljad az „Oh baby, I want you, yeah you are really good!” szavakat. Összehasonlíthatatlan, és a tény, hogy talán sosem látod többé, további gátakat dönt le benned, így aztán gátlástalanul kiadhatod azt a valamit, ami benned él. A Dögöt.


 

Bárhogy is dönts, minden szituáció addig egészséges, amíg jól érzed magad benne. Ha bármilyen konfrontációt érzel, lépj. A fenti típusok pedig csak fikciók. Tipizálások. Kivétel pedig igen, létezik. De a döntő többség sajnos egy kaptafára készült.


Képek:

www.piqs.de - Reiseplanung
www.piqs.de - Tajikistan
www.piqs.de - Futball

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 501 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x