Mr. Ideal Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Címlap / Pasizás / Mr. Ideal

Mr. Ideal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

A vágykép időnként testet is ölt, így válik esetemben magas, atletikus intellektuellé, akit megpillantva kész vagyok magam máris az adott férfi karjaiba vetni. Az élet azonban szórakozott rendező, így nőként sosem lehetünk biztosak abban, nem egy abszolút átlagos pasiról derül-e ki, hogy ő számunkra Mr. Ideal…  

 A MEGISMERKEDÉS

Van az úgy, hogy csak elmész bulizni minden tét nélkül. Nem a pasikról szól ekkor az éjszaka, és nem is a tánc az, ami lázba hoz. Egyszerűen csak élvezed a hely atmoszféráját, a társaságot, ami körülvesz és az új arcokat, akiket megismersz.
Egy pohár koktél mellett így ez is csupán egy könnyed társalgásnak indul, mégis a diskurzus egy bizonyos pontján valahogy beléd villan a felismerés: Ez az arc más, mint a többi!
Ez az arc egy olyan emberé, aki valóban érdekel téged.

Izgalmasnak találod a munkáját, érdekfeszítőnek azt, ahogyan látja a világot és az asztalnál ülve egyszer csak ráeszmélsz, ezt az embert szeretnéd jobban is megismerni.
Lelki szemeid előtt meglepő módon nem azt látod, hogyan bújtatod ki épp a nadrágszíját az övtartóból, hanem egy nyugodt kávézóban ülve beszélgetsz vele, miközben csillogó tekintetében fürdőzöl.
Nem a szexualitásával, még csak nem is a fizikai megjelenésével ejt rabul. Mellette nem azt érzed, hogy le akarod őt venni a lábáról. Pusztán emberileg vonz.
 
A RANDEVÚ

Amikor később találkoztok, szinte repülnek az órák. Egyre csak ontjátok magatokból a szót, s rájössz, mennyi közös is van bennetek. Hasonlóan látjátok a világot, hasonlóak a nézeteitek, a véleményetek és mindkettőtöket ugyanaz nevettet meg.
Nem a férfit látod benne, hanem az embert, aki pedig egyre jobban és jobban érdekel!
Aztán eljön a pillanat, mikor egymással szemben ülve bort kortyolgattok. Olyan közel van hozzád, hogy a térdeitek szinte összeérnek, s ő a kezébe fogja a tenyered.

Ekkor megszűnik számodra a külvilág, nem látsz magatok körül senkit, talán a zeneszót sem hallod már. A vér hirtelen kiszalad a kezedből és az arcodban gyűlve össze, kamaszos zavarod leplezetlen hírnökévé válik.
Eddig nem a férfit láttad benne, hanem egy végtelenül érdekes embert, egy embert, aki most férfiként ér hozzád és szinte levetkőztet a tekintetével.
Egyre közelebb hajol hozzád, szinte már suttogja a szavakat és tudod, hogy meg fog csókolni. A szíved majd kiugrik a helyéről!

Aztán behunyod a szemed, ő pedig finoman érintve ajkaid lágyan megcsókol.
Van ebben a mozdulatban valami visszafojtott vágyakozás. Még nem engedhet szabad folyást a vágyainak, hiszen nem lehet abban tökéletesen biztos, viszonzod-e majd a csókját.
Ez a csók azonban felszakítja benned az érzékiség gátját. Nem csupán viszonzod azt, egyenesen elárasztod őt a benned felgyülemlett vágyakozással és szinte remegsz az érintése után.
Kinyitod a szemed, belenézel abba az izzó szempárba és már nincs több kérdésetek egymás felé... Mindketten ugyanarra vágytok.
 
A TESTISÉG

Miután megérkeztek, a szobába belépve egyetlen mozdulattal maga elé fordít és vetkőztetni kezd. Mohón tépi le rólad a ruhadarabokat, s mire felocsúdnál, már csak egy fekete csipke öleli körül a csípődet az ágyon fekve.
A félhomályban nem tudod teljesen kivenni az alakját, ahogyan előtted állva gyorsan lehányja magáról a ruháit és pucér testével lassan rád mászik. Annyit realizálsz csupán, hogy kicsit sem hasonlít arra a típusra, akikkel eddig ágyba bújtál, a tested mégis fellángol az érintése nyomán, az ajkaitól pedig egyszerűen képtelen vagy elszakadni.

Egyszerre féltőn gyengéd és szenvedélyesen vad, mintha ő sem hinné el, hogy veled szeretkezhet, ez pedig még inkább megerősíti benned a helyzet valószínűtlenségét.
Olyan férfi tölti épp ki a tested, akiről sosem gondoltad volna, hogy lángra gyújthatna. Valószínűleg ő sem hitt abban, hogy valaha eljut veled idáig, így szinte királynőként hordoz körbe az érzékiség birodalmán, hogy később óvatosan ölelje magához kielégített tested.
Magadhoz térve ekkor szembesülsz először a mellkasát borító puha szőrszálakkal, mely mint a legfinomabb alvópárna vonz most magához.
Mennyire más, mint azok, akikkel eddig lefeküdtél!

Mégsem csillapodik az iránta érzett erős érdeklődésed.
Továbbra is az a szórakoztató, bohém figura, aki képes megnevettetni, miközben úgy néz rád, mint egy istennőre, s babusgat, akár egy kiscicát. Minden pillanatát élvezed az együttlétnek.
A férfi, akiről sosem hitted volna, hogy nőként is érdekelhet, most ölel, csókol, magához von és nem akar elválni tőled.
Kétségtelenül különleges egy személy és különleges maga a helyzet is.
 
MR. DANGEROUS

Csak fekszel, arcodat a puha szőrszálak közé fúrva és azon gondolkozol, vajon miért van szükségünk vágyképekre, ideálokra az életünkben.
Hány önző, vágyhajhász férfi karjaiba löktek már ezek a képek, s ki tudja, mennyi ehhez hasonló különleges élmény megtapasztalásától fosztottak meg eddigi életed során.
Pedig a helyzet az, hogy Mr. Ideal nem a megjelenése alapján válik azzá a bizonyos különleges személlyé egy nő életében és még az sem biztos, hogy első pillantásra felismerjük őt, ha találkozunk vele.

A vágy roppant meghatározó dolog, s azt hiszem, valahol az érdeklődés is a vágy egy bizonyos formája. A magam részéről sosem gondoltam volna, hogy pusztán az emberi érdeklődés magabiztos kiindulópontja lehet a szexuális összhangnak.
Az élet azonban rácáfolni látszott korábbi nézeteimre.

Ez a férfi, akinek a karjai most éppen szelíden körülfontak, olyan mély benyomást tett rám emberileg, hogy bölcsebb lett volna egyből Mr. Dangeorus-nak nevezni.
Egy olyan férfi ugyanis, akiről úgy érzed, akár bele is tudnál szeretni, bizony határozottan veszélyes…

 
Nem minden Véda céda! Vagy mégis?!
A kérdésre magad is megtalálod a választ bepillantva Völgyessy Véda mindennapjaiba.
A részletekért klikk ide: http://vaginautazas.blog.nlcafe.hu/

Képek:
www.dreamstime.com - Girls and a Guy
www.dreamstime.com - Force
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 840 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x