A tökéletlenek közt
Címlap / Pasizás / A tökéletlenek közt

A tökéletlenek közt

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Készülődés, hosszas töprengés, szépítkezés, ábrándozás előzi meg részünkről a nagy eseményt, később aztán - már hazafelé cammogva - legtöbbször csak szomorúan konstatáljuk, mennyire felesleges időtöltés is volt mindez. Ez sem volt több egy újabb tökéletlen randinál, egy tökéletlen férfivel…  

RANDIPARA
 
Sokféle randevú létezik. A legjobb persze az, melyről csak utólag derül ki, hogy voltaképp randi volt. Ezek a spontán megismerkedések, egy potenciálisnak tűnő hímmel véletlenszerűen kettesben eltöltött idő, ezek mindig oldottak és fesztelenek, hisz gyakorlatilag bármi jobb, mint az, melyről pedig ordít a tudatos választás és tervezés látszata.
Legtöbbször egy randit előre megbeszélt helyen és időpontban ejtünk meg, mely előtt tudattalan módon olyan gondolatok fogalmazódnak meg bennünk, melyek már önmagukban előrevetíthetik a csalódás lehetőségét.
Nem véletlen, hogy egy valódi randevú előtt valahogy mindkét nem képviselőjén akaratlanul is eluralkodik a szorongás.

Randizni ugyanis mindannyian azzal a személlyel szeretnénk, akit önmagunk számára ideális partnernek képzelünk el. Csakhogy ilyen személyt találni nem könnyű feladat, annak esélye pedig, hogy akivel épp randizni készülünk éppen egy ilyen ember, nos, annak az esélye bizony elég kevés.

Sokkal valószínűbb, hogy az illető mániás depressziós, vagy a szájából traktorokat eregető bunkó, esetleg egy egomán idióta vagy netes pornón szocializálódott disznó. Nem kell azonban rögvest szélsőségekben gondolkodnunk!
Épp elég csapás az is, ha a pasi egyszerűen csak nem az, akire pedig aktuálisan szükségünk volna.
 
A „NEMIGAZI” PASI
 
Ott ülsz a férfivel szemben, akivel tulajdonképp semmi gond sincs, azt leszámítva, hogy sem szexuálisan, sem pedig emberileg semmi megkapót nem találsz benne. Ezt realizálva pedig már csupán reménykedhetsz abban, hogy a felismerés lehetőleg kölcsönös legyen, máskülönben kezdhetsz lázasan agyalni azon, vajon hogyan hárítsd majd udvariasan a közeledését a későbbiekben.
Nos, igen. Mindig is utáltam a randikat.

Hiába ugyanis az ideálisnak tűnő lehetőség arra nézve, hogy két ember jobban megismerve egymást közelebb kerüljön a másikhoz, ha annak az esélye, hogy intellektuális, valamint érzéki érdeklődésemnek megfelelő partnerrel hozzon össze a sors ilyen helyzetben, gyakorlatilag majdhogynem egyenlő a nullával.
Nem csoda ezek után, ha ezt felismerve igen nehéz volt elhinnem, miszerint a tökéletes randi nem csak, hogy a filmek világán kívül is létező, hanem még egyenesen át is élhető jelenség.
 
A TÖKÉLETES

A tökéletlen randevúk sorában a tökéleteset megtalálni tudatosan megfogalmazva, akaratlagosan keresve talán nem is lehet. Felismerése azonban legalább olyan katartikus élményt jelent, mint a nyári éjszakában megpillantani a rakéták által a sötét égboltra vetített vad színekben villódzó, csillámfényes ábrák játékát… Egyszerűen feledhetetlen!

A tökéletes randit természetesen a tökéletes férfi személye szavatolja, aki talán bárki más szemében tökéletlennek tűnne, ámde a tiédben vonzóbb már nem is igen lehetne..
A megjelenése, az öltözete, a viselkedése, a beszédstílusa, az általa választott témák színes, szórakoztató egyvelege ugyan csak lassan építik fel benned annak a bizonyos férfinek a képét, akit korábban már oly gondosan körbeírtál magadban a tökéletlen randevúk tapasztalatai mentén, ámde ha egyszer végre összeállt benned a kép, menthetetlenül magával fog ragadni a mindent elsöprő, delejes felismerés.


 
A tökéletes férfi, egy valódi férfi.
Magas, atletikus, lezser elegancia által körbelengve olyan képet tükröz vissza rólad, mely egészen megrészegít. A gondolataitok egymásba ölelkezve kéz a kézben járnak. A történetei ismerősnek tűnnek. A stílusa, a lénye lenyűgöz, intelligenciája magával ragad. Minden szavát érdeklődéssel fogadod, a humorán pedig nagyokat kacagsz.
Már nem csupán őt látod vonzónak, hanem mellette önmagadat is a világ legszebb, legokosabb, legcsábosabb nőjének éled meg.

Az a férfi, akihez egy vacsora díszletei között, órák hosszan tartó beszélgetésbe fonódva kerülsz egyre közelebb és közelebb, teljesen megbabonáz. Eszed ágában sincs ugyanakkor odaadni a tested, nem is kéri tőled egyetlen mozdulata sem.
Tisztel, értékel, megbecsül téged.
A lampionok lágy fénye, a pincérek sürgése, a távolban csilingelő borospoharak hangja olyan díszletéül szolgálnak e randevú első felvonásának, melynél tökéletesebbet megrendezni sem igen lehetne.

Nos, igen, a helyzet az, hogy a tökéletlen randevúk sorában a tökéletesre rábukkanni földöntúli örömöt jelent. A legnagyobb boldogság mégis annak a felfedezése, miszerint létezik egy férfi - éppen veled szemben ülve - aki legalább olyan tökéletesnek lát téged, mint amilyen hibátlannak ő tűnik épp a szemedben.

Kíváncsi vagy Völgyessy Véda mindennapjaira?
Akkor a részletekért kattints ide:
http://vaginautazas.blog.nlcafe.hu/
 
Képek:
www.dreamstime.com - White Couple
www.dreamstime.com - Exotic beauty
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 634 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x