Az orgazmus rekorder nem élvez
Címlap / Az orgazmus rekorder nem élvez

Az orgazmus rekorder nem élvez

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-18

Oszlassunk el egy félreértést: a sacramentói Jean Lund egyáltalán nem élvezi, hogy naponta akár 288 alkalommal is élvez. Bárhol, bármikor megtörténik vele, ami kellemetlen, sőt kínos is tud lenni. 

 

Az 57 éves nő egy sajátos betegségben szenved, a folyamatos szexuális izgatottság szindrómában (Persistent Sexual Arousal Syndrome - PSAS).

- Bármit teszek, kényelmetlen - panaszolja. Ha autóban, vagy repülőn utazik, esetleg egyszerűen egy széken ül és beszélget valakivel, bármikor kellemetlen helyzetbe kerülhet.

A PSAS betegek esetében a vér a nemi szervekbe áramlik, és örökké ott marad. Olyan, mintha egyszer bekapcsolták volna őket és soha többé nem lehetne kikapcsolni.

Azt, hogy naponta 288 orgazmusa van, maga Lund mondta egy újságnak, amely rögtön szalagcímet csinált a megdöbbentő számból. Most azt mondja, az idézet valóban tőle van, de igazából nem erről van szó. Akkor még nem tudta, ez egy betegség és neve is van. "Ez nem kellemes. Fájdalmasan zavaró és zavarbaejtő."

Az orvosok szerint nem tudni a betegség pontos okát, így rendkívül nehéz kezelni. Az biztos, hogy az előzmények között gyakori az alhasi trauma vagy műtét, illetve az antidepresszánsok szedése. Lund 14 éve szenved a kórtól és egyelőre nincs reménye a nyugalomra.

Jean Lund ma már egy blogot is működtet, ahol sorstársainak ad tanácsokat.

 
 
 
[ 4498 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x