Sarahnak naponta 200 orgazmusa van
Címlap / Sarahnak naponta 200 orgazmusa van

Sarahnak naponta 200 orgazmusa van

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-18

Sarah Carmen naponta mintegy 200 alkalommal jut el a csúcsra - akkor is, amikor nem akarja. A vonat zakatolása, a hajszárító morgása, vagy akár a fénymásoló ritmikus kattogása is kiválthatja nála az orgazmust. 

 

 

A News of the World című bulvárlapnak adott 40 perces interjú alatt is ötször ment el - az újságíró szerénykedve megjegyezte, hogy ez nem az ő érdeme, maga a téma, Sarah szexuális életének emlegetése váltotta ki a hatást.
 
A 24 éves, szemrevaló londoni lány egy különös és ritka betegségben szenved, a folyamatos szexuális izgatottság szindrómában (Persistent Sexual Arousal Syndrome - PSAS). Nem ő tartja egyébként a napi legtöbb orgazmus rekordját, hanem egy 54 éves sacramentói nő, Jean Lund aki - mint azt korábban megírtuk - állítólag napi 288 orgazmusos átlagnál tart. 
 
"Néha olyan sok szexszel próbálom lecsillapítani magam, hogy megunnom" - meséli Sarah. "A férfiak, akikkel lefekszem többnyire nem nagyon strapálják magukat, hiszen úgyis elélvezek." A férfiak egyszerűen nem tudnak lépést tartani vele, még akkor sem, ha megpróbálják. "Gyakran megpróbálom lefárasztani magam a lehető legtöbb orgazmussal, hogy aztán egy ideig nyugtom legyen."
 
Sarah úgy véli, a betegség akkor alakult ki nála, amikor 19 évesen antidepresszáns gyógyszereket írtak fel neki. Szerinte azoknak a piruláknak a mellékhatása nála a PSAS. "Néhány hét alatt kialakult, egyre több és több ideig voltam szexuális izgalmi állapotban és állandó orgazmusaim voltak."
 
"Hat hónap alatt értem el a napi 150 orgazmusos átlagot, aztán felment napi 200-ra."
 
A legváratlanabb pillanatokban rátörő orgazmusok sokszor kellemetlen helyzetbe hozzák. Sarah egy szépségszalonban dolgozik, a munkatársai és a törzsvendégek megértik az állapotát, az új vendégek előtt azonban néha kellemetlen magyarázkodásra kényszerül. Az is nehezíti a helyzetét, hogy a szépségszalonban gyakran vibráló eszközöket kell használnia, ilyen lehet a közönséges hajszárító is. 
 
Ha rátör az orgazmus, köhögéssel próbálja palástolni és kirohan a WC-be. Persze, ez nem mindig lehetséges, néha muszáj a munkára koncentrálni, vannak kezelések, amiket nem lehet félbehagyni. "Néha azt kívánom, bárcsak normális életem lenne."
 
"A barátaim irigykednek, több orgazmusom van egy nap, mint nekik egész évben. Azt mondják nekem, hogy már akkor szerencsésnek érzik magukat, ha a fiújuk pár naponta eljuttatja őket a csúcsra - nekem meg tízpercenként jut egy."
 
Persze, ez nem mindig ilyen kellemes, sokszor érik megszégyenítő helyzetek és vigyáznia is kell, nem járhat például olyan szórakozóhelyekre, ahol hangos, ritmikus zene szól. Ezzel együtt Sarah megtanult együtt élni különös helyzetével. Szerencsésnek is tartja magát, mert a környezete megértő. 
 
"Nem is rossz, ha minden napra jut ilyen izgalom. Fura, mert a semmiből jött és azt hiszem ugyanígy hirtelen meg is szűnhet. Ezért aztán amíg tart, ki is használom, amennyire lehet."
 
aqui.la
 

 
 
[ 4919 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x