Bakács Tibor tiszteli a pornókirályt
hirdetés
Címlap / Bakács Tibor tiszteli a pornókirályt

Bakács Tibor tiszteli a pornókirályt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Bakács Tibor Settenkedő is megszólal az HBO által készített Pierre-Woodman-szori című feltáró dokumentumfilmben, amely a pornóipar rejtelmeiről, valamint a producer munkásságáról szól. 

 

Rendezvénynaptár
Hamarosan, december 10-én kerül az HBO műsorára a legelismertebb pornókirályról szóló  dokumentumfilm, amely bemutatja Pierre Woodman "munkásságát", és felfedi a titkot: a producernek miképp sikerül meggyőznie a szexfilmet elutasító lányokat arról, dolgozzanak neki.

A filmben Soma mellett Bakács Tibor Settenkedő is megszólal, aki köztudottan szakértője a témának.


"Tíz éven keresztül néztem pornófilmeket és tanulmányoztam a műfajt. Ma már nem érdekelnek, mert a felgyorsult világ, a digitalizáció miatt a pornófilmek tartalmilag rossz irányba változtak. Ma már a rendezők ötperces orgazmusokból álló snittekre építenek" – véleményezte a mai helyzetet a kritikus, aki ennek ellenére nagyon is támogatja a pornóról készült dokumentumfilm létrejöttét és magyarországi vetítését. 

Állítja, valamennyi, köztük ennek a dokumentumfilmnek is megkérdőjelezhetetlen a létjogosultsága hazánkban. Ugyanakkor hozzátette, annak ellenére, hogy pornónagyhatalom voltunk, az itt élő emberek többsége képmutató, és nem vállalja ez irányú érdeklődését. 

Bakács szerint a pornófilmes modellek nem elítélendők, ők csak áldozatok.

"Hogy miben rejlik Pierre Woodman sikere, hogyan tudja meggyőzni a lányokat? Egyszerű: nagyon sok a szeretethiányos nő, akik rábeszélhetők mindenre" – vallja, majd hozzátette, a képesség benne is megvan, ugyanakkor soha nem űzné ezt sportszerűen, mint Pierre. 

"A szövegemmel vettem le én is a lábáról a barátnőimet, szerelmeimet, feleségemet" – mondta.

Pierre Woodman egyetért a kritikussal, valóban sokat változott a pornó, mint műfaj, illetve a lányok hozzáállása az elmúlt időszakban.

"Harminc évvel ezelőtt még nem volt anális szex és mély torok, ma viszont nincs olyan lány, aki ezeket ne vállalná" – mondta Pierre.

A feltáró dokumentumfilmben további részletek derülnek ki a pornókirály életéről, munkájáról  és a lányokról, akiket elindított a pályán.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 1293 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x