Másfél perc alatt két orgazmusa volt: perelt
Címlap / Másfél perc alatt két orgazmusa volt: perelt

Másfél perc alatt két orgazmusa volt: perelt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-18

Bibi Gilesnak őrjítő, "lábfeszítő" orgazmusa volt, másfél perc alatt kettő is. A baj csak az, hogy a "tettes" állítólag a nőgyógyász volt, vizsgálat közben. 

 

A brit nő három éve szexuális zaklatásért feljelentette az orvost. A worcesteri bíróságon Bibi Giles azt mondta, hogy elborzasztotta, amit a nőgyógyász - a közelben álló asszisztensnő jelenlétében - művelt vele, testi reakciója pedig önkéntelen volt.

Az orvos, Angus Thomson állítólag azt mondta később Bibi Gilesnak, hogy ő eddig az egyik "legfittebb páciense". A nő szerint az orvos viszonyt akart vele kialakítani: amikor panaszai miatt felkereste, azt az orvosi tanácsot kapta emelt hangon, hogy "szexre van szüksége, különben előbb-utóbb robbanni fog".


A nőgyógyász egy műtét után hat héttel ellenőrizte a pácienst, aki most azt mondja, a férfi érzékeny helyen simogatta, amitől orgazmusa lett.
 
Azt is elmondta a bíróságon, hogy a nőgyógyász állandóan célzásokkal ostromolta, és megadta a privát mobilszámát is. Bibi Giles ennek ellenére nem ment át másik szakorvoshoz, maradt Angus Thomson paciense.

Az orvos a bíróságon mindent tagadott, szerinte a páciense egy szexéhes fantaszta, aki állandóan meséket talál ki, orvosának például megismerkedésekor az hazudta, hogy korábban Miss Guyana volt, aki dolgozott Oprah Winfreynek és Michael Jacksonnak is. Szerinte a "rendkívüli libidójú" nő erőltette volna a viszonyt, amit ő, mint orvos elutasított.

Angus Thomson összetörten vallott arról, hogy három éve tartó meghurcoltatása miatt csaknem tönkrement a házassága, a karrierje pedig megszenvedte a vádakat.

A bíróságon Bibi Giles vádjai most egy pillanat alatt összeomlottak, amikor jelentkezett egy másik orvos, aki kész volt tanúként elmondani: a nő vele is kikezdett. A telefonok hiváslistájából is kiderült, nem a nőgyógyász hívogatta a nőt, hanem Bibi Giles naponta akár háromszor is a férfit.

Bibi Giles kénytelen volt visszavonni a feljelentést. A bíróság elrendelte, hogy fizessen 30 ezer font perköltséget az orvosnak.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 

 
 
[ 22375 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x