Orgazmusok autóbaleset miatt
Címlap / Orgazmusok autóbaleset miatt

Orgazmusok autóbaleset miatt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-18

Egy amerikai nőnek két éve autóbalesete volt: azóta folyamatos szexuális izgalomban él és a legkisebb mozdulattól is elélvez. Az élete - mint fogalmaz - "elviselhetetlen". 

 

Mi is írtunk már hasonló esetekről, a folyamatos szexuális izgatottság szindrómában (Persistent Sexual Arousal Syndrome - PSAS) szenvedő nőkről, azonban érthető módon a ritka betegséget "élvező" nők még ritkábban szólalnak meg a sajtóban.

A 39 éves Joleen Baughman mégis névvel és fotóval vállalta a nyilvánosságot. Az új-mexikói nő komoly autóbalesetet szenvedett, az autóról készített kép félrevezető, mert a családi pickup nem is nagyon tört össze. Megsérült viszont Joleen Baughman egyik alhasi idege, és azóta állandóan, a nap 24 órájában "be van kapcsolva" szexuálisan.


A szó szoros értelmében telhetetlen, libidója gyakorlatilag végtelen. Bármi kiválthatja nála az orgazmust, a pórszívózás, a zötykölődés a buszon vagy akár csak az is, ha átsétál a szoba egyik végéből a másikba.

"Elviselhetetlen" - mondja a kétgyermekes anyuka. "Ha csak hozzám ér a ruhám, felizgat és akkor már alig tudok rendesen gondolkodni."

"Nagyon megalázó és lehetetlen bármire is koncentrálni."

2007 áprilisában egy drogos autós szemből nekihajtott a családi pickupnak, amiben Joleen vízvezetékszerelő férjével együtt utazott. A szemészként dolgozó nő a kocsi kevéssé látványos törése ellenére súlyos sérülést szenvedett, többek között eltört egy csigolyája és hetekig volt kórházban. Utána hónapokig otthon lábadozott, a sajátos mellékhatásként jelentkező folyamatos nemi izgalom fél év alatt fokozatosan alakult ki nála. 


"Erős szexuális késztetést éreztem már akkor szinte egész nap. Látszólag nem volt semmi oka, de teljesen lekötött" - meséli Joleen Baughman. "Ez annál is megdöbbentőbb volt, mert korábban szinte nem is volt soha szexuális késztetésem."

Ezért aztán eleinte még élvezte is a dolgot, hiszen most már kedvében járhatott a férjének és persze a férje is élvezte, aki azt mondta: végre egyszer ő is kívánja a szexet!

Hamarosan kiderült azonban, hogy neki már semmi nem elég, a szex sem olja meg a gondját. Idővel fájdalmassá is vált a dolog. "Szexeltünk egyet, de egyáltalán nem könnyebbültem meg tőle. Aztán megint szexeltünk, már fájt is, de még mindig kellett a szex, jobban is, mint elsőre. Ha a férjemnek sikerült harmadszorra is, akkor sem könnyebbültem meg."

Az orvosok nem tudnak segíteni rajta, bár azt megnyugtatónak találta, amikor kiderült, hogy szexuális étvágyának váratlan növekedése nem lelki okokra vezethető vissza. "Egy ideig attól tartottam, hogy megbolondultam" - mondta Joleen Baughman.
 
 
 
[ 10323 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x