Flex segítségével szabadították ki a péniszét
Címlap / Flex segítségével szabadították ki a péniszét

Flex segítségével szabadították ki a péniszét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Flex segítségével a tűzoltók szabadították ki egy brit férfi péniszét egy fémcsőből, miután az orvosoknak ez nem sikerült. 

A Southamptoni Közkórház dolgozói nem tudták eltávolítani a férfi péniszét a rozsdamentes acél csőből, mivel a csökkent véráramlás hatására merevedés következett be. Ekkor a Hampshire-i Tűzoltók és Mentők segítségét kérték, a southamptoni St. Mary állomás különleges alakulata és hét tűzoltó vonult a helyszínre.

A tűzoltók egy körülbelül 11 cm-es ipari flex segítségével vágták le a csövet az érzéstelenítés alatt álló férfi péniszéről, amely bár zúzódott és megduzzadt, szerencsésen vészelte át az egészet.

A 40 év körüli férfi kedd reggel jelentkezett a kórház sürgősségi osztályán, a személyzet szerint "aggódva és szorongva". A férfi nem árulta el a kórházi dolgozóknak, hogyan szorult bele pénisze a fémcsőbe.

A Hampshire-i Tűzoltók és Mentők szóvivője elmondta: "Nagyon pontosan kellett dolgoznunk, a művelet biztos kezet igényelt és aggódtunk amiatt, hogy a vágás közben felmelegszik annak környéke. Nagyon szokatlan bevetés volt és biztos vagyok benne, hogy a férfi soha többé nem kerül ilyen helyzetbe."

"17 éve vagyok tűzoltó és pályafutásom alatt mindössze háromszor vagy négyszer találkoztam hasonló esettel" – nyilatkozta a Southampton Echo napilapnak Greg Garrett, a Redbridge tűzoltóállomás szolgálatvezetője. "Az ilyesmi nem fordul elő naponta."
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6180 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x