Keveset takar a legdrágább bikini
Címlap / Keveset takar a legdrágább bikini

Keveset takar a legdrágább bikini

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-07

Mi történik, ha gyémántból készítenek egy fürdőrucit? Egyrészt baromi drága lesz, másrészt alig takar valamit, szinte semmit sem bíz a fantáziára - ha ugyanis nagyobb lenne, még több gyémánt kellene még több pénzért. 

 

A képeken egy hírességeknek dolgozó ékszerész, Susan Rosen egyedi kreációját láthatjuk: a 150 karátos bikinit. Az összesen 150 karátnyi különlegesen csiszolt Steinmetz gyémántot platinába foglalták, textil egy szál se!


A nem kevésbé feltűnő nő a gyémántok "mögött" Molly Sims, egy amerikai modell és színésznő, akit talán a leginkább a Las Vegas című televíziós sorozatból ismerhetünk: ő Delinda Deline. A karrierjét egyébként pont ezek a képek lendítették fel még 2006-ban. Ezzel elárultuk, hogy a hír nem új, viszont ékesen cáfolja a mondást, miszerint nincs érdektelenebb a tegnapi újságnál.


A 30 millió dollár értékű fürdőruci képét az Ananova brit hírügynökség dobta most be ismét a köztudatba. Lehet, hogy tévedésből, vagy egyszerű műszaki hiba miatt, mi viszont inkább arra tippelünk: tetszik a kép a szerkesztőknek.

 
 
 
[ 4213 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x