Rengették a melleket - rengett a föld is
Címlap / Rengették a melleket - rengett a föld is

Rengették a melleket - rengett a föld is

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Nem sikerült a tudományos kísérlet: igenis volt komoly földrengés hétfőn, a Mellrengető napon. 

A Facebook és a Twitter közösségi oldalakon szerveződő Mellrengető mozgalom nők tízezreinek tegnapi közös akciójával akarta tudományosan bizonyítani, hogy a kihívó női öltözködés nem okoz természeti katasztrófákat.

Az egyik iráni vallási vezető ugyanis a ledéren öltözködő és ezzel házasságon kívüli szexet ösztönző nőket okolta az országban pusztító földrengésekért. "A természeti csapások az emberek cselekedeteinek a következményei" - állította Kazem Szedigi ajatollah.


Erre válaszul szervezte a Mellrengető mozgalmat (Boobquake group) egy 22 éves amerikai egyetemista lány, Jennifer McCreight a Facebookon. Felhívásához csatlakozva nők tízezrei vállalták, hogy hétfőn a lehető legkihívóbb ruhájukat veszik fel.

A terv az volt, hogy a sok "erkölcstelenség" hatásának elmaradásával bizonyítják: a nők melleinek nincs természetfeletti ereje. Erre mit tesz isten? Igenis volt komoly földrengés a Mellrengető napon.


Tajvan és a Fülöp-szigetek közelében a Richter skála szerint 6,9 fokos földmozgásokat mértek. A földrengés epicentruma a tenger alatt volt 10 kilométeres mélységben, 314 kilométerre délkeletre Tajvantól. Senki nem sérült meg.

Jennifer McCreight szerint ez a földrengés statisztikailag nem jelentős és bizonyára nincs összefüggés a tegnapi földrengés és a női mellek tömeges feltárása között. Bizonyára igaza van, de a kísérlet mégsem sikerült, az ajatollahnak most már van mire hivatkoznia.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3899 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x