A 40 feletti, férjezett nők élvezik a legjobban a szexet
Címlap / A 40 feletti, férjezett nők élvezik a legjobban a szexet

A 40 feletti, férjezett nők élvezik a legjobban a szexet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Egy brit felmérés szerint a férjezett és 40 feletti nőknek jut a legjobb szex.  

A Top Sante magazin által rendelt felmérés szerint a 40-es nők 81 %-a bevállalósabb, mint 20-as éveiben volt és 63 %-uknak nagyobb az önbizalma az ágyban.

Az is kiderült, hogy a nők szexuális élete javul azután, hogy a gyerekek elköltöznek hazulról. Azoknak a nőknek a 60 %-a, akiknek 18 évesnél idősebb gyermekük van, azt mondja, gyakrabban szexel, amióta a gyerek elköltözött.

Ezzel szemben azoknak a dolgozó nőknek, akiknek 10 évesnél fiatalabb gyermekük van, a 91 %-a úgy nyilatkozott, hogy "tönkrement" a szexuális élete.

Nicola Down, a magazin szerkesztője azt mondta: "Az igazi szexuális kaland akkor kezdődik, amikor a gyerekek már idősebbek, vagy elköltöztek otthonról, a nőknek pedig több testi önbizalmuk és tapasztalatuk van, hogy jobban élvezzék a szexet, mint bármikor korábban." 

"A felmérésünk világosan megmutatta, hogy a 40-es házas asszonyoknak van a legjobb szexuális életük. Szomorú, hogy 10 nő közül 8 úgy véli, a társadalomnak és különösen a fiataloknak nincs kedvező véleményük az idősebb nőkről."
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4327 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x