Túl szexi rendőrnek
Címlap / Túl szexi rendőrnek

Túl szexi rendőrnek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-21

Egy norvég ápolónő azért nem lehet rendőr, mert túl szexinek találták. Ja, korábban másodállásban meztelen modell volt, képek is készültek róla.  

Cathrine Aschim most úgy döntött: pert indít. Az állásinterjú után a rendőrség azzal indokolta elutasítását, hogy a jelölt nem volt elég motivált, nem értette igazán, mi a feladata egy rendőrnek és általános tudása sem felelt meg. Cathrine szerint azonban akkor vált világossá az elutasítása, amikor az interjún résztvevő egyik nő elővette a korábban róla készült fotókat.


"Az állásinterjú közben a bizottság egyik nő tagja előkapta néhány pucér képemet és elkezdte az arcom előtt lebegtetni. Úgy vélem, tarthatatlan, hogy valaki a rendőrségnél azt gondolja, alkalmatlan vagyok rendőrtisztnek, mert remek testem van" - mondta a csinos jelölt, aki a felvételi teszteket kimagasló eredménnyel teljesítette.

Azt is mondták neki, hogy meztelen modellként dolgozni éppen olyan kizáró tényező, mintha egy szélsőjobboldali szervezet tagja lenne.


A 28 éves nő egyébként részt vett egy televíziós valóságshowban is, az Expedition Robinsonban.

Ügyvédje, John Christian Elden azt mondta a Dagbladet című lapnak, hogy még soha nem látott ilyen kontár munkát a rendőrség toborzásánál.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4014 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x