Guminőket "alkalmaznak" a japán kupik
Címlap / Guminőket "alkalmaznak" a japán kupik

Guminőket "alkalmaznak" a japán kupik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Zajos sikert arattak Japánban azok a bordélyok, amelyekben a személyzetet nem hús-vér nők, hanem szexbabák alkotják. Szép számmal akadnak férfiak, akik készek fizetni a műszexért.  

Japánban egyébként is nagy hagyománya van a guminőknek, évtizedek óta gyártanak kiváló minőségű szexbabákat. Ezeket eredetileg a fogyatékos férfiaknak szánták, hogy ők is valahogyan szexélményhez juthassanak, de hamar kiderült, hogy a piac ennél sokkal nagyobb.

Sok férfi - különösen a tekintélytisztelő japán kultúrában - egyszerűen túl félénk, mondhatni túl gyáva, hogy igazi nővel szeretkezzen. Mások pedig túlságosan anime vagy manga mániások, a babák pedig sokkal jobban tudnak igazodni a fantázia világhoz. Ráadásul a szilikon babákkal sokkal kevesebb a gond, mint azokkal, akiknek legfeljebb a melle van szilikonból...


A teljesen élethű, jó minőségű babákkal egyetlen gond van: nagyon drágák. Ezért van sikere a guminős kupiknak, ahol a félénk, vagy egyszerűen fantázia világban élő férfiak elviselhető díj ellenében félrevonulhatnak egy kis szexre egy csinos babával.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7136 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x