Fekete pornó feketéknek
Címlap / Fekete pornó feketéknek

Fekete pornó feketéknek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-28

Botrányt kavart Dél-Afrikában az első olyan pornófilm, amelyben helyiek szerepelnek és helyi nyelven beszélnek.  


Rendezvénynaptár
Egy magas, hosszú combú lány lassan ledobja magáról a szoknyát és a trikót, hogy erotikus táncot lejtsen - semmi különös, mondanánk. Csakhogy a Mapona Volume 1 című pornóról van szó, amelyet dél-afrikai feketék készítettek dél-afrikai feketéknek.

A Dél-Afrikai Köztársaságban az apartheid idején tiltott volt a pornó, így aztán természetesen komoly fekete piaca alakult ki, kizárólag csempészett külföldi filmekkel. Ma is, a már legális forgalom elsöprő többségét az import teszi ki.


Készülnek persze már helyi pornófilmek is, de eddig ezekben kizárólag angolul, vagy afrikaansul, a volt gyarmattartók nyelvén beszéltek. A Mapona Volume 1 szereplői ezzel szemben xhosa, zulu vagy shoto nyelven szólalnak meg. Mapona egyébként shoto nyelven azt jelenti: meztelen.

A film abban is eltér az eddig helyben készített pornó videóktól, hogy a szereplők mindig használnak óvszert. A Mapona Volume 1 készítői azt mondják, hogy meg akarják győzni a nézőket: óvszerrel is élvezhető a szex. Dél-Afrikában ugyanis az 50 milliós lakosság jelentős része, 5,6 millió ember HIV fertőzött.

A filmet konzervatív és egyházi körök támadják, mondván, hogy olyasmit képvisel, ami idegen az afrikaiaktól.
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 8665 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x