A sztriptíztáncos is ember
Címlap / A sztriptíztáncos is ember

A sztriptíztáncos is ember

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Aylin Black éjszakánként profi erotikus táncosként pörög a rúd körül, reggel pedig hatéves kislányát viszi az óvodába. 

Aylin Black egy belvárosi éjszakai bárban fogadta a Tabu Tv stábját, hogy egy profi erotikus táncos mindennapjairól meséljen.

"Senki sem kényszerített arra, hogy ezt a pályát válasszam. Van egy hat éves kislányom, akit egyedül nevelek, de Ő túl sokat nem észlel ebből a dologból. Éjszaka dolgozom, tehát amikor elmegyek, akkor már alszik, amikor megjövök, akkor még alszik. Én viszem Őt óvodába és addig pihenek, amíg Ő óvodában van és 3-4 órát alszom..." - meséli a tabutv.hu riporterének a sztriptíztáncosnő, aki már másfél éve minden este többször is ledobja magáról az összes ruháját.


"Amikor először le kellett vetkőznöm közönség előtt, akkor iszonyatosan remegett a lábam. Akkor egy óriási tömeg előtt kellett táncolnom egy szilveszteri bulin és nagyon izgultam, de mostmár ugyanolyan munkának fogom fel mint akármi mást. Sosem izgultam, hogy mit fognak szólni az ismerőseim a munkámhoz, mert úgy gondolom, hogy ebben semmi szégyellnivaló sincs..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Aylin Black, aki 10-15 perces produkciókkal kényezteti az erotikára éhes férfiak szemét.

A táncos szerint Magyarországon teljes mértékben meg lehet élni a vetkőzésből, így nincs szükség arra, hogy a lányok extra feladatokat is vállaljanak. "Egy hétvége nálunk nagyon húzós, mert a sztriptízbárban és privát rendezvényeken is dolgozunk. Ilyenkor azért a rendes fizetésünkből és a bugyipénzből összességében szépen meg lehet élni anélkül, hogy az ember egyéb szolgáltatásokat nyújtana" - fejezi be a riportot a sztriptíztáncos, aki maximum még két évig szeretné űzni a szakmáját, ezután pedig újra polgári foglalkozást keres majd magának.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2425 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x