Autóbalesetet okoztak a pucéron fürdő nők
hirdetés
Címlap / Autóbalesetet okoztak a pucéron fürdő nők

Autóbalesetet okoztak a pucéron fürdő nők

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A Los Angelesben, nyílt utcán csaknem pucéron fürdő két nő elvonta egy autós figyelmét, aki így belerohant az előtte haladó járgányba. 

 

Rendezvénynaptár
A két nő a PETA nevű radikális állatvédő mozgalom tagjaként a Víz Világnapja alkalmából nyilvános szappanozással és fürdéssel akarta felhívni a figyelmet az állatok jogaira. A hollywoodi figyelemfelkeltő akción arról próbálták meggyőzni a járókelőket, hogy térjenek át a vegetáriánus életmódra. Ami azt illeti, a figyelmet, főleg a férfiakét, valóban felkeltették, bár nem annyira a zöldségek iránt...


A helyszínről tudósított a CBS amerikai televízió is, amikor egy járókelővel készített interjú közben a kamerák felvették, amint egy bámészkodó férfi autójával hátulról belerohan egy fehér pick-up kisteherautóba. Egyik jármű sem sérült meg komolyabban, de mint azt többen megjegyezték, a sofőrnek érdekes beszélgetése lesz majd a biztosítóval, amikor elmagyarázza a baleset okát.


A PETA a világ számos más pontján rendezett hasonló akciót, így például a londoni Trafalgar téren. Az állatvédők szerint a húsipar pocsékolja a vizet is, egyetlen steak előállításához annyi vizet használunk el, mint 50 fürdéshez.

 

 
 
[ 5179 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x